Kemal Coşkun "Achille" ve Nişanlısı Hande Diker'i Kaybettik Başımız Sağolsun

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

arkadaslar ınanınkı cok mutluyum bugunlerde cunkı hayalımdekı motorumu aldım nx4 falcon.:queen::queen::queen:

ewet arkadaslar baslıktada belırtıgım gıbı,son bır kac ay oncesındende arastırma ıcerısındeydım,ozellıkle sahıbınden.com adresınden,uygun,hızlı,pahalı olmayan ne tur bır model almalıyım dıye dusunurken fazere takılmaya basladım,ıkı gun oncesındede gordugum ve bır okadarda cok begendıgım mavı fazerım benım kısmetım olduguna karar verdım,ama nasıl oldu,bende nx4 falcon vardı,onu takasa sayıp,ustunede nakıt saydım ve ıkıgundur kullanmakta oldugum fazerımı aldım.:)cok mutluyum,ınsallah herkesde ıstedıgı modelı alabılır,saygılarımla.:):):)

Mekanın cennet olsun dostum.:salut::salut::salut:

Moderatör tarafında düzenlendi:
off off başımız sağolsun :salut::salut:
bunları görmemek için siteyi de bırakıcam motoruda
artık kalbim buna dayanmıyor

kemal abim Allah sana rahmet eylesin sen ne guzel insandın tuylerim diken diken agzım acık kaldı bu mesajı bile zor yazıyorum...
Allah gani gani rahmet eylesin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
başımız saolsun...Allah rahmet eylesin...

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin... Başımız sağolsun...

Yakınlarına sabırlar diliyorum... Kelime bulamıyorum yine...

Artcısı hayattaymış inşallah yaşama savaşını kazanır...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin allah günahlarını afetsin mekanını cenet eylesin

Kemal abim, fazeri aldıktan sonra çok konuştuk, paylaşımda bulunduk, hep yollarda görüşürüz diye söyleştik ama bir türlü denk düşüremedik, Allah rahmet eylesin toprağın bol olsun..

kaza sonucu vefat eden arkadaşımıza rahmet,yakınlarına başsağlığı dilerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Moralim zaten bozuktu şimdi tam oldu Allah rahmet eylesin yaralı arkadaşa da acil şifalar versin. Kmseye yaşatmasın Allah böyle acı :pale: Rahmet oku dua oku ölen öldüğüyle kalıyor çok yazık çok..
Fotoğrafa yeni baktım cesaretimi toplayıp :salut: Ölüm belki kurtuluş ya arkanızdaki? en acısı bu HIZ YAPMAYALIM !!!!!:pale:

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin biraz once fazer i aldigi topigi okuyup sevinmistim, istedigi motoru alabildi diye.. sok oldum birden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar