Kemal Coşkun "Achille" ve Nişanlısı Hande Diker'i Kaybettik Başımız Sağolsun

p1090618smallnu4.jpg

Kurban olurdum senin o gulusune ben be guzel abim benim...........

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
Arkadaşına acil şifalar diliyorum.

Allah rahmet eylesin...mekani cennet olsun...

aci bir kayip daha, ne heveslerle aldigimiz yeni motosikletlerimiz, ve hepimizin aklindan gecen bana bisey olmaz dusunceleri...her ne kadar birbirmizi uyarip dikkatli olalim desekte, hiz yapmayalim desekte, full koruma desekte, hic birsey degismiyor, coook uzun sure degismiyecekte... ve degisse de bi ise yaramiyacakta!

biz yine ayni, arac suruculeri buna keza... yollarimiz, kurallarimiz, davranislarimiz, trafikteki saygimiz ve sayginligimiz ve icimizden birileri, belki ben, belki de sen, boyle devam edersek, trafik kulturu olmayan bi ulkede can vermeye devam edecegiz! geri de kalanlar ise ayni mesajlari yazacak, kimileri de ardimizdan dua edecek ama ben ya da sen artik hayatta olmayacagiz... zaten bizim acimiz bitmeden baska aci haberlere alisacagiz...

“Ölünün mezardaki hâli imdâd diye bağıran denize düşmüş kimseye benzer. Boğulmak üzere olan kimse kendisini kurtaracak birini beklediği gibi meyyit de babasından anasından kardeşinden arkadaşından gelecek bir duâyı gözler. Kendisine bir duâ gelince dünyanın hepsi kendine verilmiş gibi sevinmekten daha çok sevinir. Allahü teâlâ yaşıyanların duâları sebebi ile ölülere dağlar gibi çok rahmet verir. Dirilerin de ölülere hediyesi onlar için duâ ve istiğfâr etmektir.”

Allah'ım sen bu guzel abimizin gunahlarını bağısla..
Sen onun mekanini cennet eyle..
Biz bilirizki ezelimizde sensin ebediyetimizde..
Senden geldik yine sana dönüyoruz, sen bizim ellerimizi bos cevirme, Sen bu abimize kabir azabı gösterme..
Biz ne istemeyi biliriz ne de dua etmeyi.

Biz yasadıgımız din gelenegini sana layık bir sekilde yerine getiremesekte sen bizim senin icin yaptıgımızı sandıgımız duaları bos cevirme..

Sen bizi bize ve nefsimizle goz acıp kapatana kadar bas basa bırakma..

Sen bu yazıyı okuyupta dua eden ve gormeyipte etmek isteyen eden butun kardeslerimizin duasını kabul eyle..

Sen ki rahmeten lil alemsin.. Alemlerin rabbisin..
Biz sana kulluk yapamasakta, resul-u kibraya ya yakısır bir ümmet olamasakta gidecek senden baska kapımız yok.

Efendimiz senin bizi, annelerimizden daha cok sevdiigini söylemişti ve o ne söylerse dogrudur.. Sen bize merhametinle tecelli et..

Sen arkasından gozyası akıtan kardeslerimizin ailesinin ve yakınlarının gozyası tanesince ona merhamet eyle..

Merhametinle lutfeyle..

Fatiha....

Amin kardeşim!

Haydin kardeşler,Kemal'in gözünü yolda bırakmayın.YAzılanları okuyup Bir fatiha motorla gezisine devam ettirecektir kardeşimizin.

Allah'ım çok kötü oldum fotoları görünce...vefat eden arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum.
bu arada yaralanan artçıya da acil şifa için dua ediyorum. acaba bacağının dikilmesi söz konusu oldu mu bilen varsa söylesin lütfen.
ilk kez motoru bırakmayı düşünmeye başladım...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
haberi alper_tim den aldım ve şok oldum
mt de ilk tanıştığım kişiydi
buluşmaya ilk geldiğim zaman benimle baya bi ilgilenmişti Allah razı olsun
korumalarını eksik etmez ve çok dikkatli kullanırdı
kazanın oluş şekli hakkında bi bilgim yok fakat onun bi hatası olabilceğine pek inanmıyorum
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin nişanlısına da Allah şifa versin inşallah iyileşir bacağı.

MT'de benim de ilk tanıştığım kişilerdendi Kemal...

Motosikletin M'sini bilmediğimi kolay sezinlemiş olacak ki, güzel mi güzel öğütler vermişti. Düşünsenize ortama ilk defa geliyorsunuz. Kabul edilir misiniz bilinmez. Kalabalık bir insan topluluğu, aktif bir şekilde sohbet ediyorlar. Susup pusan tek bir kişi bile yok. Ben neredeyim acaba diye dalgın dalgın düşünüp, bir yandan da yabancı kalmamaya gayret ederken bir iki kişi sizinle ilgileniyor. Sorular sorup sizi konuşturarak rahatlatmaya çalışıyorlar. Motosiklet hakkında sahip oldukları deneyimleri sizinle paylaşıyorlar. Daha ilk gün be kardeşim! Bir insana böyle de sıcak karşılama olmaz ki...

Kemal böyle birisidir işte. Benim motosiklet maceramda unutulmaz yeri olan birisi. Benim ilklerim de onun da silinmez bir imzası var. Motosikletin şakaya gelmediğini bilen, koruma ekipmanlarını titizlikle kullanan birisidir.

Rumeli Hisarında akşam olur. Toplanmış bu güzel insanlar için dağılma vakti gelmiştir. Ben yaya yaya etrafımdakilere bakar iken, her biri demir atına biner gider.

Kemal, Falcon'un üzerine bir heybetle biner. Etrafında şimşekler çaktığına, parıltılar geldiğine dair yemin edebilirim size. Evi de yakındı bildiğim kadarı ile, şahlandı altında motor ve Kemal karanlığın içinde kayboldu gitti. Bu anı benimle birlikte inşallah sonsuza kadar yaşayacak.

Birlikte bulunduğumuz gezilerde onun varlığını bilmek hep mutluluk vermiştir. En son Yuvacık gezisinde, uzun yoldan aşağılara doğru kıvrılırken aynamda onu görmüş ve tanıdık birisini görmüş olmanın mutluluğunu yaşamıştım.

Çok acı bir haber aldım bugün. Çok üzüldüm, sizler gibi içim yandı. Kemal'e Allah'tan rahmet, ailesine ve Hande'ye sabır diliyorum. Hande'nin sağlığına kavuşması için dualarımızı ve yardımlarımızı eksik etmeyelim. Umarım en hafif şekilde atlatır.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İçim kaldırmadı ya of resmen 2 ye bölünmüş Makina.. Allah Rahmet Eğlesin Ruhu Şad Mekanı Cennet olsun İnşallah.. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum..

Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin..daha 8 gün önce bizi yakan acı şimdi onun sevenlerini yakıyor.dayanmak çok güç..dua edin bol bol yapacağınız en iyi şey bu :( arkadaşlar bu ülkede bağarıp çağarmazsanız hiçbirşey elde edemezsiniz.başbakanın bile tavrı bu bağar çağar posta koy..artık dikkatlari çekelim bi eylem mi yaparız ne yaparız artık bi dur diyelim..trafikte resmen canımızla oynuyorlar..organize olalım burda sonra çıkalım kaza yerinde keselim trafiği gerekirse çatışalım müdahele edenlerle,yolu kapatalım lastik yakalım memurlara taş atalım..yapalım birşeyler çağaralım habercileri herkez görsün duysun lütfen!ağlamayan bebeğe süt yok,gidenler için yastayız yenileri içinde kahrolmayalım lütfen

“Ölünün mezardaki hâli imdâd diye bağıran denize düşmüş kimseye benzer. Boğulmak üzere olan kimse kendisini kurtaracak birini beklediği gibi meyyit de babasından anasından kardeşinden arkadaşından gelecek bir duâyı gözler. Kendisine bir duâ gelince dünyanın hepsi kendine verilmiş gibi sevinmekten daha çok sevinir. Allahü teâlâ yaşıyanların duâları sebebi ile ölülere dağlar gibi çok rahmet verir. Dirilerin de ölülere hediyesi onlar için duâ ve istiğfâr etmektir.”

Allah'ım sen bu guzel abimizin gunahlarını bağısla..
Sen onun mekanini cennet eyle..
Biz bilirizki ezelimizde sensin ebediyetimizde..
Senden geldik yine sana dönüyoruz, sen bizim ellerimizi bos cevirme, Sen bu abimize kabir azabı gösterme..
Biz ne istemeyi biliriz ne de dua etmeyi.

Biz yasadıgımız din gelenegini sana layık bir sekilde yerine getiremesekte sen bizim senin icin yaptıgımızı sandıgımız duaları bos cevirme..

Sen bizi bize ve nefsimizle goz acıp kapatana kadar bas basa bırakma..

Sen bu yazıyı okuyupta dua eden ve gormeyipte etmek isteyen eden butun kardeslerimizin duasını kabul eyle..

Sen ki rahmeten lil alemsin.. Alemlerin rabbisin..
Biz sana kulluk yapamasakta, resul-u kibraya ya yakısır bir ümmet olamasakta gidecek senden baska kapımız yok.

Efendimiz senin bizi, annelerimizden daha cok sevdiigini söylemişti ve o ne söylerse dogrudur.. Sen bize merhametinle tecelli et..

Sen arkasından gozyası akıtan kardeslerimizin ailesinin ve yakınlarının gozyası tanesince ona merhamet eyle..

Merhametinle lutfeyle..

Fatiha....
amin
bende senin yazdıklarını okuyarak duamı ettim sen engüzel duayı yazmışsın allah taksiratını effatsin mekanı cennet olsun abimizin.

yaralı arkadaşımızda inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

Son düzenleme:
Offf yaa çok üzüldüm okuyunca, hele o fotoğraflar..
Şu son bir iki senedir çok canımız yandı motosiklet kazalarından. Sevdiklerimiz teker teker uçuyor aramızdan.
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Ailesine ve tüm sevdiklerine sabırlar, nişanlısına da acil şifalar diliyorum. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Başımız sağolsun..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
offf allah rahmet eylesin yaa çok üzüldüm kıza özellikle :salut:

Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.artçı bayanda inşallah kurtulur acil şifalar diliyorum.yakınlarına baş sağlığı diliyorum.arkadaşlar lütfen hız ve slalom yapmayalım trafikte araba kullanır gibi kullanalım motorumuzu ve asla eşimizi ve çocuklarımızı bindirmeyelim.bir ocağa ateş düşmesin.ben şahsen kesinlikle eşimi bindirmeyeceğim hele bu resimden sonra.tekrar acil şifalar diliyorum ablamıza.

Allah Rahmet eyleisn geride kalanlara sabır versin.... herkesin yolu açık olsun dikkatli olalım arkadaşlar

Allah rahmet eylesin... Hepimizin başı sağolsun! :pale:
Allah yakınlarına sabır, nişanlısına acil şifa versin... Gerçekten çok üzüldüm... :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar