Selam arkadaşlar şu malum 2006 modellerde genelde başgösteren debriyaj yayları ile ilgili sıkıntıyı tan anlamıyla çözebilen varmı
kısaca hatırlayalım bilmeyenler için motor ısındıktan sonravites geçişlerindeki zorluk şanzımandan vites geçerken gele trak gibi sesler biliyosunuz ben bunla çok uğraştım 2 kez debriyaj yayları bir kezde balatalar değişti, motomax servisten gelip kendi aldı motoru 2. sinde kendi yaptı 500 km sonra eski haline döndü.
sıkıntı motor ısınınca debriyaj balatasının üstünde 4 adey yay varmış ayırmayı sağlayan yaylar özelliğini yitiriyormuş
ne yapmak lazım sizce iyice ısınınca vites küçültüyorum tok tok diye sesler geliyo yolda yürüyen insandar bile dönüp bakıyo
bu titan yayları uyuyormu kullanan arkadaş varmı nasıl temin ederim
ArgaT;691123 VİBRASYON ( titreşim ) SORUNUNA ÇÖZÜM TARAFIMDAN BULUNMUŞTUR ARKADAŞLAR ŞU ANDA DENEME AŞAMASINDA DIR EMİN OLDUKTAN SONRA SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN GURUR DUYACAĞIM :cat:[/QUOTE' Alıntı:Kanuni Motocar 200 alın demeyesin...!![]()
arkadaslar acil yardim lazim motorum tamirden cikti. fakat bi kac problemim bas gosterdi ayni sekilde. motorun on taimi tamamen deisti fakat on takimdan ses geliyor gacur gucur ediyo resmen.
gidonum su anda yamuk nereden adam akilli gidon temin edebilirim acaba.
saniyorum debriaj balatasinimi siyirdim yaa ona benser bisi yaptim saniyorum .
motor dinlendikten sonra yola cikiyorum ilk baslarda bisey olmuyor bi yarim saat falan problem yok ondan sonra 3000 devirde falan motoru kaldiriyorum debriyaji birakiyorum ondan sonra sincir atar gibi ses geliyo o araa motor teklicekmis gibi yapiyo gaza falan asilir yirtmaya calisiyorum 1-2 kez stop ettirdim o yuzdenneden kaynak li ve ne yapilabnilir bu konularda acaba
ercument
dostum dişliniyolladım.iyi günlerde kullan.( özelden yazdım konturol et )
Arkadaşlar dün sl150 me atlayıp biraz gezmek üzere motorumu çalıştırdım kalkışlar kolay olsun diye motoru ara gazlarla ısıtırken boş vites ışığı söndü araç viteste gibi görünmeye başladı sonra stop ettim yavaş yavaş kontak kapalı iken boş vitese almaya çalıştım fakat olmadı dünden beridir çalıştıramıyorum bi kaç kez böyle yapmıştı ama bu seferki çok uzun sürdü sizce sorun neden kaynaklanıyodur ?
şimdiden teşekkürler..
forumda birisi liderlik yapsın mesela (gece ya da hakan abi) bir buluşma günü düzenleyelim ya da piknik gibi bişi sadece SL ciler hem motorlarımızı inceleriz fikir paylaşımı yaparız herkes bir gününü bence ayırır seve seve ne dersiniz ben çok isterim valla ya çok keyifli olur hem iletişim hem tanışmacalar vs hemde konvoy keyfi ne dersiniz:wiinkk: