tşekrler gece h.b. sağol.
Motor gerçekten iyi. uzun yol olrak 4 kere istanbul-ayvalık-izmir yaptım yazın

1 kere eskişehir gittim ve ordan ankaraya tabii benmle birlikte 3 arkdaşım daha benle yol arkdaşı oldu.Keeway Superlight 150 arkadaşlığı :mrgreen:
2 ay önce bodruma gittim ve istanbul içi çoğu yeri gezdim motorumla.
Bu zamana kadar yolda bırakma gibi bir sorun yaşamadım benim şansıma heralde

sadece uzun yolda yazın çok boğuluyordu motor 2-3 saatte bir 1,5 saat kadar dinlenme sorunu yaşıyordum o da gezmenin ayrı tadı zaten

her 1,5 saat mola bize 1000 koloriye mal oldu izmire gidene kadar 5 kilo alıyorduk :cherry:
Lastiklerin tubeless olmaması kaybı tabi motorun yazın sıcak asfalta çok çobuk ısınıyuorum ve yolda küçük bir taş bile gelse savuruyor motoru ve çok kolay patlıyor lastikleri ama değiştirdikten sonra böyle bir sorun kalmıyor.
En güzel olayda farklı şehirlere gittiğinizde insanların gelipte motor hakkında güzel şeyler söylemisi insanı mutlu ediyor.Bu motora 10 milyar verende oldu arkadşlar bodrumda insanlar harley sanıyorlar Keeway yazısını söktüğünüz takdirde

ama bu motorun değeri bende büyük ve 10 milyar verenede vermem daha iyi bir motor alcağımı bildiğim halde ilk gözağrımız o bizim. Motorlarımızın değerini bilelim. herkeze kazasız belasız sürüşler nasip etsin allahımız.