Dostlar uzun süredir yazmıyrdum. Motorumun 6.ayı doldu, almadan önce benim de kafam çok karışıktı, şimdi 2500 km deyim, motorda kayda değer hiç bir problem olmadı, yolda bırakmadı (en büyük korkumdu). Yeni başlayanlar kesinlikle alabilir. Yalnız benim için bu motorun ömrünün dolmak üzere olduğunu düşünüyorum. 150cc. bana yetmiyor artık, en azından çift silindir, 250 cc. bakmaya yavaş yavaş başladım aklımda 2.el Hyosung GV250, dragstar, virago ve intruder var. Keeway SL150 sorunsuz bir motor, kim ne derse desin, kulak asmayın, almaya hevesli arkadaşlar forumun ilk sayfalarını gezerseniz, bu motoru almadan önce ne kadar sorguladığımı görürsünüz. Bu motorun sizi utandırmayacağına inanıyorum. Keeway gösterişli ve problemsiz, en büyük dezavantajı 150cc. olması.
Avrupa yakasında oturan arkadaşlar SUZUKI bayii Tekay Motor Aksaray, aynı zamanda Keeway yetkili servisi, 2000 KM bakımımı orada yaptırdım, motorcu dostu ve işinde oldukça iyi, disiplinli ve sıcak kanlı bir ustaları var, servis arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada dikkatimi çekti KOCAMUSTAFAPAŞA'da oturan SL150 sahibi arkadaşların sayısı bayaa artmış, bende paşada oturuyorum ve birara buluşalım derim. Aklıma gelmişken pazar günü K.Paşa'da bej renk bir SL150 gördüm, müthiş eksoz sesi çıkarıyordu. Acaba sahibi arkadaşlardan biri mi, merak ettim.
Ayrıca forumu son ziyaret ettiğimde acayip gereksiz muhabbetler dönüyordu, son sayfalara biraz göz gezdirdim ve bu ortam dağılmış, çok güzel olmuş, tekrar eskisi gibi faydalı muhabbet etmek güzel. Ama eski arkadaşlardan bazıları gitmiş. Antalyalı bir arkadaş vardı baya bilgiliydi artık yazmıyor galiba.