olcan138' Alıntı:stratejii, bir de yan ayağın kendi kendine kapanma mekanizmasını kestikleri civatayla devre dışı bırakanlar var. Onu da deneyebilirsin.
dünyali' Alıntı:gecmiş olsun ucuz atlaşmısın şansın varmış bizler değişiklik yapıyoruz ama hesaplamadan ucuz mal dahi olsa güvenlik hesapları ayrıdır ayağı civata kesen arkadaşlar bari bir müşür yapsın ayak acıken marş basmasın bence .Hammer' Alıntı:Yan ayağın kendi kendine kapanması sorununu ben de coğunuz gibi civatayı kısaltarak halletmiştim.
Yalnız yine de uyarmak istedim.Önceki halinde yaylı mekanizma tam görev yaptığı için motoru düz konuma getirdiğinizde ayak kendiliğinden kapanıyordu.
Artık açık unutmayıp kendimizin kapaması gerekiyor.
Şimdi durduk yerde ne alaka diyenler varsa dün ayağı açık unutup gittiğim için neredeyse çakılıyordum biraz korkuttu da o yüzden arkadaşlarla paylaşayım kulağa küpe olsun istedim.
stratejii, şimdilik bunları bulabildim.tüzemen' Alıntı:Yan ayaklığın bağlanmış olduğu civatanın boyunu biraz kısaltırsan sorun tamamen hallolur. Çunku yan ayak vidaya yaslanıyor tam açılmıyor.En küçük bir düzeltmede yay ayağı geri çektiği için motor yatmaya daha meyilli oluyor. Civata yı 5 mm kes. sorun hallolur.
arkadaslar evrmiştim detayları tekrar veriyorum sissy bar için.Can.' Alıntı:Güray selam,
78 nci sayfadaki sisyden bahsediyorsan (SOD'unki) benimkinin aynısı.
Sisy barı çağlaya nHürriyet mah.Arslan ustadan temin edebilirsin. Daha önce adres ve telefon detaylarını foruma yazmıştım. Şimdi yanımda olmadığı için tekrar yazamıyorum. Aynaları da aynı yerden temin edebilirsin. Sisy peşin para 100 USD sanırım. Cobalt sormuştu. ben yediğim kazığı öğrenmemek için sormamıştım ama cobalt sağolsun öğrendim![]()
geceGeCe__' Alıntı:slm arkadaslar valla benım motorun 2.bakımı geldı 2000 bakımı yanı ama bız hala goturcez anasını satım 2480 km fln geldım:queen: bıran once goturmem lazım sanırım.. unspoken sanda helal olsun kardesım vala bı seferde anladık bızım motorun guzellıgını senın sayende tamam kalıte olarak belkkı bı adım gerı attın ama onada deger bence, ben cok bındım arkımda var cbr 125 altımda oyuncsak gıbı duruyo bıde egılmen fln gerekıo arkadakı kısı rahatsız oluyo aynı zmanda hıc gorunuste yok neyse dostum tebrıkelr iyi bı secım yaptın rahat ol:cat: .. saygılar..:bounce:
arkaadsım sinyallerin beyaz renks enin.ben mi yanlış hatırlıorum bizimkiler sarıdeğilmi.nasıl değiştiridns en? ok sinyal değilmiş extra farmış.ozur dilerimdünyali' Alıntı:
rebet' Alıntı:Aitho,nasilsin arkadasim![]()
Bu bizim kroniklesen konu ile ilgili ne gerekiyorsa yapalim.Avukatsa avukat...Bizimkilerden baska bir tane daha kavrama problemi olan motora rastlamadim.....Bunlarin bu problemin kaynagini bilmediklerini sanmiyorum..Fakat sattiklari yuzlerce makinenin toplatilip duzeltilmesi bayaa maliyet gerektirdigi icin salaga yattiklarina eminim....Bence sirketin kendi icinde bir sorun war..Yarin oburgun Motomax'i ortada bulamazsak sasirmiyacagim gibi bir hisse kapildim artik.. Dedigin gibi Motomax'a kalacak olursa bu da Landcrusier'le Supershadow'un hikayesine donecek...5-6 ay'dir parasi elinde o motorlari bekleyenler taniyorum...Ben de onlardan biriydim,SL'm eskidi neredeyse, hala getirecekler...Bugun son bir mail daha yazdim Motomax'a,onun sonucuna gore harekete gecelim derim artik..Sevgilerpromethe76; dostum sana da selam
![]()
arkadaşım dikat edersen siyalerim sarı onlar yerinde duruyor ekstradan sis ekledim gerci watı yüksek olduğundan 55wat selektör olarak kulanıyorum gece uzunları yakıp gelene cakınca aklı başına geliyor)))locco' Alıntı:arkadaslar evrmiştim detayları tekrar veriyorum sissy bar için.
TÜMOPAR
PİRİ REİS SOK.NO'/4 SİRKECİ
0212 5132541
FİYAT 90 MİLYON
Gece n hafta konustugumda 10 gune kadar gelicek demişlerdi.
gece
ben de 2000 bakımına giricem.su senin ustaya beraber gidelim hocam.
arkaadsım sinyallerin beyaz renks enin.ben mi yanlış hatırlıorum bizimkiler sarıdeğilmi.nasıl değiştiridns en? ok sinyal değilmiş extra farmış.ozur dilerim
evet tiger in biraz üstünde oynadınmı rahat oluyor bazı arkadaşlar icin büyük gelse de ben beğeniyorum zevkler tartışılmaz yakında didonu da değiştirecem bizimkiler 2.5 milim piyasadakiler 2.3mm re resim koyarım arkadaşlar.lubimaya54' Alıntı:dünyali senin sisibar tigerinkimi???
promethe76' Alıntı:Koltu kanuni Seyhan250c koltuğu iki parçalı... ama arkadaşlar ben derim ki aman girmeyin. bir türlü oturtamadık başta...çok uğraştırdı. en sonunda orjinal koltuğun enjeksiyon tabanının üzerine monte ettik... aitho çok fena tepeledi beni uğraştırıyorum onu diyeama en sonunda güzel oldu bee ne dersiniz??? rebet abi en alttaki özel dizayn sissy bar şekli bu kromajı bitince haber vericez sana...
rebet' Alıntı:promethe76; aitho'ya yazdigimi okudun umarim,p.tesi ben de maslaga gitmeyi dusunuyorum.Motomax'in elemani da haber bekliyor orada olmak icin..Beraber gidelim isterseniz..Haberlesmek icin ''armanli@hotmail''e mail yazin telefonlasalim.Sevgiler![]()