km 18000 de temiz ferhat usta bakımlı yyağı daha yeni değişti eksiği gidiği yok alan kontağı açıp gidecek başka da birşey yok nerde olduğunuzu bilmiyorum ama bu kozyatağına gelebilirsiniz kadiköy kozyatağı orda binersiniz tur atarsınız bakarsınız dediğim temiz kulanışlı motor bn cbf 150 sıfır alacağım için satıyorum yksa sorunum yok
05068471144 ara istersn konuşalm
evet arkadaşlar yeni bi soru dahakeewayinizle keyifli keyifli gezmektesiniz yokuş aşağı 2 viteste viraj var karşınızda tam u şeklinde ve üstü kum ve toprak kaplı hıznız 20 veya 30 olmasına rağmen kurtaramayacağınızı farkettınız o an ne yaparsınız ?
A-) Ön fren sıkılır
B-)Arka fren sıkılır
C-)Vakit yeterse vites 1'e atılır
D-)Bi cacık olmaz dıyıp motordan atlanır(nede olsa düşecem mantığıyla
E-)size kalmış
Not :Custom Chopper motorların sürüş teknikleri ile ilgili bilgi belgesi olan varsa esirgemesin bizden![]()
Arkadaşlar hepinize merabalar. Aranıza katılmak üzereyim!. Çok çabalıyorum inanın ama gecikmem tamamen duygusal(( Bende bitane alcam SL150 inşallah. 440 sayfalık konuyu çok net araştıramadığım için (tecrüübeli arkadaşların)affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. Almak üzere bulduğum motorun nesine bakmalıyım öncelikle?? Yani bi ustaya götürdüm diyelim; "abicim motorun özellikle şurasına, burasına bak mutlaka, kontrol et" diycem ama bu motorun genel olarak dikkat edilmesi gereken hususlarını bilmiyorum. Yani canımı sıkabilecek(biraz! masraf olabilecek), sıklıkla karşılaşılan, alırken dikkat etmemi söyliyebilceğiniz sorunları nelerdir? Genel olarak bi özet geçerseniz(detaya girmeye gerek yok heralde) çok sevinirim. Hemde almayı düşünen arkadaşlara da bir kez daha hatırlatma yapmış oluruz. (bahsettiğim sorunlara ulaşabilceğim biyerlere de yönlendirebilirsiniz beni.) Şimdiden teşkkür ederim.
Birde ben ankaradayım, uygun fiyatlı bişeyden haberi olan varsa lütfen yazsın(1.500 civarı bakıyorum).
1.600'e aldım.Ama biraz bakım istiyor.
Öncelikle aramıza hoş geldin kardeşim. Biz izmirli keewayciler olarak her çarşamba bornova küçükparkta buluşuyoruz. İstersen sen de gel gerekli bilgileri seninle de paylaşırız.