Öncelikle günaydın herkese bol şanlı günler hpinize...
arkadaşlar keeway spüerlight 150 nin debriyaj teli nerden bulabilirim???
sonra cam taktırcam en ucuzu..
sonra yan kapak...
arka çamurlukk kırıkda oo....:cat::cat::cat::cat::cat:
bu bana ne kadara patlar lütfen ve nerden yaptırabilirim ltfenn bekliyorum cvp ınızı:cat::cat::cat::cat::cat:![]()
debriyaj teli 15 TL, ön cam 35 TL idii sanırım, arka çamurluk sanırım 50 TL idi ama camurluktan emin degilim,yan kapaklar nikelajla birlikte teki 40 lira sanırım. işçiligi kendin yapabilirsin üçünede bide ona para verme. çamurluktan emin degilim netten yetkili servislerin teefonuna bak ordan bi ara sor istersen.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 PM ----------
nahzuvay kardeşim fiyat hakkında bı bılgın var mı peki?
fiyatarını bilmiyorum kardeşim ama bi servisi arayıp yada netten sitelere bakıp fiyat alabilirsin. yada şöyle koltuk satan bi yere gidip begendigin modeli SL150 ye göre biraz mdifiyeden sonra oturtabilirsin sanırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 PM ----------
slm arkadaşlar, dün bende sl150 aldım. aranıza hoşgeldim
motoru çantasız olarak aldım ve çanta bulmam gerekiyor. yardımcı olabilir misiniz? (standart yan çantaları)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 PM ----------
arkadaşlar bir de yan kapağım yok. herkes bunu arıyor galiba. bulabileceğim bir yer var mı
hayırlı olsun kazasız sürüşler, çantaları sirkeciden yada sahibinden.com dan alabilirsin. bire bir orjinali bulmak oldukca zor ama tüm cantalar uyuyo zaten. yan kapak içinde servisleri teker teker arayıp sorarak bulabilirsiniz arkadaslar. genelde bu kapak sıkıntısı oluyo o yüzden buldugunzdan kacırmadan alın:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:38 PM ----------
selam benimde yok da yan kapak ekle kardeşim biyer biliyorum hem tanışalım hem konuşalm [email protected]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 PM ----------
Arkdaşlar ben pazar günü yakından tanımak isterim sizleri müsaitseniz pazar günü cadde bostn sahilinde buluşmak isterimm hem tanışırız hemde muhabbet ederiz
bn avrupa yaksında olmasam kesin gelirdim ama malesef mesafeden degil o gün nöbetci olfugum için iş yerimden fazla uzaklasamıyorum. dilerim buluşursunuz, buluşmalar her zaman güzzel olur:wiinkk::wiinkk::wiinkk:
anadol yakasında oturan arkadaslar motorlarınız hakkındaki her türlü sıkıntınızı üsküdarda ki ferhat ustaya götürebilirsiniz, keeway kullandıgım vakitler hiç bir sıkıntımı çözümsüz bırakmamıstı sagolsun.