Herkese Selamlar,
Aranıza yeni katıldım. 2 aylık bir SL sahibiyim. Gaziantep teyim. 31 yaşında, evl ve iki çocuk sahibiyim. Deli çağımızı geçtik, her gencin içindeki motor aşkına yeni kavuştuk. Nediyelm kısmet...
Benim motorda da çekş düşüklüğü var. Birde sinyaller çalışmıyor. Sinyal otomotiği denilen bir parça var ama şu anda ne efsane de nede motomax ta yok. Var olduğunu bildiğiniz bir yer varsa yönlendrebiliseniz çok sevinirim. İyi bir usta buldum yarın onla beraber bakacağız motora... Faydalı olan birşeyler olursa paylaşırım.
Hafta sonu motorla Mersin e gideceğim(350km) bakalım test edeceğiiz...
Sissy bar ile ilgili de birkaç çalışmam var. Burada uygun fiyata yaptırıyorum. Sonlandırınca onlarında fotolarını ve fiyatlarını yazarım. Bu arada hoşunuza giden sissybar fotoları varsa atarsanız onlarıda fiyatlandıralım.
Neyse şimdilik bukadar. Herkese tekrar selamlar,saygılar,
Rüzgarınız bol olsun...
Facia42 arka çamurluğun kırıkmı acaba?
Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım hepinize kazasız belasız sürüşler
Ben p.tesi sp 150 alıcam allah nasip ederse ben bakırköyde oturuyorum bana en yakın servis nerde var acaba bilen varmı ? Bide motorun yedek parçası çok zor bulunuyor dediler doğrumu ?
Herkese Selamlar,
Aranıza yeni katıldım. 2 aylık bir SL sahibiyim. Gaziantep teyim. 31 yaşında, evl ve iki çocuk sahibiyim. Deli çağımızı geçtik, her gencin içindeki motor aşkına yeni kavuştuk. Nediyelm kısmet...
Benim motorda da çekş düşüklüğü var. Birde sinyaller çalışmıyor. Sinyal otomotiği denilen bir parça var ama şu anda ne efsane de nede motomax ta yok.]
yandık desene bende geçen hafta aldım aynen sinyaller aldığımdan beri çalışmıyor efsanede fln yoksa yandık desener:
facia motorun güzelmiş bu arada :cat:
Arkadaslar benım makınede on frenı sıkarken sankı bır yerde takılıyor gıbı çok zorlanıyor aranızda buna benzer bırşey yaşayan varmı bılgı verırsenız sevınırım.:cat:
eywallahHerkese Selamlar,
Benim motorda da çekş düşüklüğü var. Birde sinyaller çalışmıyor. Sinyal otomotiği denilen bir parça var ama şu anda ne efsane de nede motomax ta yok.]
yandık desene bende geçen hafta aldım aynen sinyaller aldığımdan beri çalışmıyor efsanede fln yoksa yandık desener:
facia motorun güzelmiş bu arada :cat:
Araştırıyorum, araştırıyorumda, bu aleti kullananlar aşağı yukarı fiyatların ne kadar olduğunu bilir, gereksiz yere fazla para vermek istemem, eğer bu fiyata da düzgün bişey bulamazsam, sl den vazgeçmek durumunda olabilirm...
1600e denk getirmen çok zor. bul 200 daha temiz bişey alırsın
Araştırıyorum, araştırıyorumda, bu aleti kullananlar aşağı yukarı fiyatların ne kadar olduğunu bilir, gereksiz yere fazla para vermek istemem, eğer bu fiyata da düzgün bişey bulamazsam, sl den vazgeçmek durumunda olabilirm...
hava yapmış olabilr geçer zamanla
bu arada imirde bulunan arkadaşlar artık sıkıldım size seslenmekten kabak tadı verdiniz:queen::queen::queen: şaka bi yana haziranda şenlikte var gümüldürde oraya gidelm bari ben adam topluyorum izmirde nerde sl görsem hemen bağlıyorum gruba sizde biras hareket gösterin....:farao:
Arkadaşlar şöle bi göz attığım topiğe ilk sayfalarda herkez çok mutlu ama zaman geçdikce sanki insanlar sıkılmış gibi çokmu sıkıntılı bi motor birtek benm canımı sıkan nokta vibrasyon çok denilmesi gerçekten üstünde çok rahatsız ediyormu çünki ben arklarımla birlikde seyahat amaçlı alıcam gidebileceğim en uzak yerlere zevk için gitmek istiyorum beni bi aydınlatırsanz çok sevinirim
Bu motorlarda tek bir standard yok vibrasyon hakkında.... Kiminde az kiminde fazla, tıpkı motor performansları gibi. Bu anlamda alacağın motoru deneyerek alırsan en doğrusunu yapmış olursun. Yoksa başka türlü işin içinden çıkamazsın.
Kardeş beni biliyosun ben her zaman her yere varım. Ama şu sıralar motorla başım dertte. Rulmandan ses geliyor. Krank mili ile piston değişecek motor şu an sökük durumda. Yani yaram ağırAma dediğim gibi yine de sen ne zaman dersen katılırım gruba. Ben de yolda giderken bakınıyorum keewayci görürüm belki diye ama bana pek denk gelmiyo işten eve evden işe dışında pek binemediğim içindir o da.
anladım fakat nasıl anlicam çok titreyip titremediğini
standardı bilmiyorum![]()