İzmirde bulunana arkadaşlarım eğer sizde istersensiz şehir dışı veya şehir dışı geziler düzenleyebilriz ilgilenen arkadaşlarım yazarlarsa sevinirim.
saygılarımla...
Ben varım. Yeri ve zamanı söyle yeter
Hem senin yeni makinayı da görmüş oluruz.
Bu ne kadara maal oldu acaba??ben kendi msuperlight ımda debriyaj balatalarını Yamaha YBR balatası ile deiştirdim ve zincir ön dişlisini 1 diş eksilttim yani 17 diş diil 16lı dişli taktırdım.. su an motor acaip suratli yaklasık 130 u görüo hiç zorlanmadan ayrıca acaip şekilde de seri hale geldi..
yorum da bu
arkadaşlar keeway Super Light 150 da yedek parça konusunda sıkıntı yaşıyorum temin edebilecegim adres verebilirmisiniz
videoyu salla ya
bende de aynı rengi var yanlız 2005 modeli motor gayet sorunsuz ve ii durumda..
yanlız bu video da kı arkardas ya acemi yada onun motorunda bi sorun olsa gerekgörünüşe göre 90ı zor gecıodur
ben kendi msuperlight ımda debriyaj balatalarını Yamaha YBR balatası ile deiştirdim ve zincir ön dişlisini 1 diş eksilttim yani 17 diş diil 16lı dişli taktırdım.. su an motor acaip suratli yaklasık 130 u görüo hiç zorlanmadan ayrıca acaip şekilde de seri hale geldi..
yorum da bu
Fiyat olarak bundan iyisini alamayız heralde diye düşünerek her 5 kullanımdan sonra yıldız tornavida ve ingiliz anahtarını elime alıp 15 dakka heryerini sıkıyorum. Onun dışında güzel sorun yok :cat:arkadaslar 150 cc hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz.
yorumlara gore biraz titresim ve max hizi dusukmus.
kullanan arkadaslar bilgi verebilirmi.