Keeway Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşım motoru cikleyi en yukarı kaldırarak çalıştır,5-10 sn biraz gaz vererek 3bin devirde falan tut motoru,sonra cikleyi bi kademe aşağı indir,yine motoru aynı devirde 10-15 sn tut,sonra en aşağı nidir elini gazdan yavaşça çek rolantide çalışsın dursun motor 2-3 dk,sabahları ilk çalışmada ole yap kardeşim kendine gelmeden motor kalkma.. saygılar:)

ha birde kardeş motosikletini iyi bi sıkıştır belki pislik vardır karbiratörde,pisliği atması için iyi olur belki pislik vardır diye geldi aklıma tekrar eyw:)

Biraz zaman qectı ama .. :) Açıklaman için tesekkur ederim.Dediqin qibi asaqı yukarı yapıorum ztn ama, Daha önce Orta kademede calıstırmadım Jıkleyi. Bundan sonra öyle yaparım.
Karbrotore benzın qıtmıyor dıye benzın hortumunu çıkardım baktım qelmıyor benzın , Deponun kapaqını actım benzın akmaya basladı sonra çalıştı. Yani böyle bi sorunu nerdeyse herqün yapıyor Bende boyle yapıyorum. Bı sorun war qaliba..

Arkadaşlar orjinal çanta aramaktansa benim aklıma Ki benim çantalar da eski, bunun yerine çantaları dericide tamir ettirip boyatmak geldi. En kısa zamanda denicem inş. olumlu olur sonucu. Ayrıca ben motoruma sinsyal lambası takmak istiyorum motokar dan baktım bir çift 15 ytl diyordu ama ben farın yanlarına takmak istediğim için olup olmıcağından emin değilim. Çünkü farınyanlarında nereye takılıcağını bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır.

Arkadaşlar orjinal çanta aramaktansa benim aklıma Ki benim çantalar da eski, bunun yerine çantaları dericide tamir ettirip boyatmak geldi. En kısa zamanda denicem inş. olumlu olur sonucu. Ayrıca ben motoruma sinsyal lambası takmak istiyorum motokar dan baktım bir çift 15 ytl diyordu ama ben farın yanlarına takmak istediğim için olup olmıcağından emin değilim. Çünkü farınyanlarında nereye takılıcağını bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır.

Sis lambası demek istedim :mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar gaza basınca egsozdan şıngır şıngır sesler geliyo ya içi dağılmış olabilir mi? orjinal egsozlar ne kadar fiyatlarda?

arkadaşım ben konyadayım,bugün taktırdım 52 lira baya güzel oldu,yan kapakları da yarın taktırcam inş o zaman resmini çekip bi atıyım siteye:) bir de 32 liraya kanuninin sisibarını aldım az eyme yamultma işlemleriyle keewayıma taktım cillob-il vahşet oldu:)

Son düzenleme:
arkadaşlar gaza basınca egsozdan şıngır şıngır sesler geliyo ya içi dağılmış olabilir mi? orjinal egsozlar ne kadar fiyatlarda?

arkadaşım ben konyadayım,bugün taktırdım 52 lira baya güzel oldu,yan kapakları da yarın taktırcam inş o zaman resmini çekip bi atıyım siteye:) bir de 32 liraya kanuninin sisibarını aldım az eyme yamultma işlemleriyle keewayıma taktım cillob-il vahşet oldu:)

foto isteruk gardasım fotooo :queen::queen::queen:

arkadaşlar merhaba bende bu motoru ciddi ciddi almayı düşünüyorum. ama fiyatını tam olarak bulamadım biri ben 2.590 a aldım dio keewayın sayfasında 3.660 yazıyo. sıfır fiyatını bilen varmı. bide km de 70 ykr yaktığını öğrendim doğrumudur?
teşekkürlerr..

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende bu motoru ciddi ciddi almayı düşünüyorum. ama fiyatını tam olarak bulamadım biri ben 2.590 a aldım dio keewayın sayfasında 3.660 yazıyo. sıfır fiyatını bilen varmı. bide km de 70 ykr yaktığını öğrendim doğrumudur?
teşekkürlerr..

sıfırını bnce alma o paraya daha güzel ikinci el motorlar alabilirsin, ayrıca 70 ykr yedi yüz bin yapıo tırlar o kadar yakmıo gardasım yav :cherry::cherry: 7 kurus demek istemişsin biraz daha fazla yakıo gardasım 10 kurus civarında yakıo

adasım ayrıca özelin yazdım msn i

Son düzenleme:
arkadaşım 10 kuruş yakıyo,yani eski parayla 100bin,bayisine göre deişen fiyatları var,elinde 2006 model sıfır kilometre motoru olan bayii daha ucuza veriyo tabiki,hangisi uygun diyosan araştırıp alacaksın.

arkadaşım hala gelmemiş yan kapaklar,geldiğinde taktırıyım ole atıyım resimleri eksik olmasın bole çıplak görünüyo motor:)

Arkadaslarin dedigi gibi 10 kurus dogru bir rakam.

70 kurus demek 100 km de 21 lt yakiyor demek, bir ferrari bile o kadar yakiyormudur bilmiyorum.

arkadaşlar motosikletime takrıtdığım 50 ytllik çantalar ve 30 ytllik sisibarı göstermak amacıyla resimlerini atıyorum,bence hoş:) sadece yan kapakları eksik kaldı o da 1-2 haftaya gelcekmiş inş o zaman tamamlıycam

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Güzel olmuş. Aksesuarlar değişik bir hava katmış modele.

En güzel günlerinde kullanmanı dilerim.

Güzel olmuş gönül rahatlığınla binecek isen o farı yukarı kaldır veya orjinalini tak aşağı vuruyo iyice ışık

eyw kardeşler,orjinal farı bulamadım ya,yuvasına uygun olan tek far da buydu,kısa ışıkları ewet yere vuruyo çoğunlukla ama uzunlar baya bi aydınlatıyo hem göz almıyo hem yayvan aydınlatıyo,olduğu kadar işte:)

çok yakışmış çantalarfacia42 arkadaşım.. bende bu aralar sirkeci taraflarından yeni takım çanta alıcam.. daha geniş daha kaba bişeyler bakıcam.. eski çantları iyicene gitti artık.. birde bişey sorcam arkadaşlar fara ampul takıcamda.. istediğim düzeyde aydınlatma alamıyorum.. tavsiye edebileceğiniz, kullanıp memnun kaldığınız ampul-ler varmı acaba..???

Daha motoru Alalı 1 bucuk 2 hafta oldu ilk kazamı yaptım :( Karsımdan qelen murat124 un dıreksıyonu kitlenmiş , kucuk kucuk bı saq bır sol yapıo .. bende 3. vitesle qıdıyorum Kısabıldıqım kadar kıstım firenleri sıktım ikisinide ama sonra ön kaputa boommm :( yerde buldum kendımı ..Kask yok bıse yok .. Motorun ön taraf olduqu qibi daqildı.. Hasarı karsı taraf cekcek bakalım noolcak :(

Son düzenleme:
@facia42 benmi yanlış okudum yoksa o güselim sissy barı 30 ytl yemi mal ettin :p

@Extream sanada çok geçmiş olsun kardeşim sende bi hasar olmaması sevindirici

Saqolun.. pek bıse yok bende de makınaya ıcım acıdı baya :( Sefasını suremeden cefasına basladık :(

arkadaşım nazarı çıkmış motorunun bende motoru aldığımın ertesi günü ehliyetsizlikten ceza yedim 600ytl,olacağı varmış kardeşim:)
evet rola 32 ytl aldım daha dorusu güzel ama demi,bayiiye sordum 75 lira dedi bende aradım taradım buldum uydurdum:)

Geçmiş olsun kardeş. İnşallah son kazan olsun bu. Motor da istediğin gibi olur inş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar