Keeway Land Cruiser 250 mı? Kanuni Tiger 250 mi?

oldukça zaman geçti... en son 2 adet motorsikletim vardı (suzuki gsxr 750 ve keeway sl. 150 cc) uzun zaman önce ikisinide sattım yeni bir otomobil aldım. ama aaah nerde motor keyfi... dün buradaki bir bayi nin önünden geçiyordum keeway 250 land cruiser hala bayide duruyorlar ve fiyatta hala aynı:) 5.400 tl. 2009 model ama 0 km de. almayı düşünüyorum. keeway reklamı yapmıyorum ama satmış olduğum eski motorum şu anda 38.000 km de ve alan kişi arkadaşım memnuniyetle kullanıyor. bu 250 cc den kullanan birçok arkadaşla görüştüm memnunlar. galiba bir kaç ay sonra satın alacağım. aklım yattı

MFM

evinize kanuni sokmayın derim.... kanuni kullanan bi arkadaşımın nasihatıdır

bende kanuni tigrina kullanıcısıyım ama tiger 250 de kulalndım. dış kısımları pek ii olmuyo kanunilerin ama motor aksamı on numara kanuninin ...

landcruiser derim.çift silindirli,ön arka disk fren.beygir olarak biraz zayıf kalabilir ama teknik olarak landcruiser derim..:cat:

Ben chopper tavsiyesi soran arkadaşlar çoktan motoru almış eskitmiş şimdi de değiştirmek üzeredir zira teee mart ve mayıs ayında yazmışlar :))))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar