merhaba su anda keeway süper light 150 im var ama v motor oldugu için titresimden ufak tefek kırılmalardan kurtulmak için shadow alacagım ne dersiniz tavsiye edermisiniz sl den shadow a gecişi....
merhaba su anda keeway süper light 150 im var ama v motor oldugu için titresimden ufak tefek kırılmalardan kurtulmak için shadow alacagım ne dersiniz tavsiye edermisiniz sl den shadow a gecişi....
bugün itibariyle yağımı değiştirdim yağ tıpası motorun altında ulaşılması çok zor bi yerde anahtar girmiyo zar zor açtım açmaz olaydım dedım kapakta yay olduğu için kessinlikle abartı filan yok bir saatimi aldı kapatabilmek . Baya yoruldum motorun altında bida tek başıma kalkişabilir miyim bilmiyorumr:
lastik basınçlarını kimse bilmiyor mu yoksaBENİM SORU KAYNADI ARADA YAW
?????
ılk 500 kmde yaptım temızdı ama zararı yok sonucta daha sonra ıse 2000 km de bır debrıyajı bı ustaya gosterdım belkı debrıyaj yayı kırılmıstır açıp bakmak lazım dedi bende garantısı war saten dedım serwısıne bı sor ıstersen dedı haftaıcı sorucam kısmetse ama debrıyaja yaylarına bakmak ıcın motorun acılması gerekıyormu dıyelım acıldı yağın bosaltılması gerekıyormu 30 ytl werdım yag degısımıne ıcıme oturur yoksa![]()
bugün itibariyle yağımı değiştirdim yağ tıpası motorun altında ulaşılması çok zor bi yerde anahtar girmiyo zar zor açtım açmaz olaydım dedım kapakta yay olduğu için kessinlikle abartı filan yok bir saatimi aldı kapatabilmek . Baya yoruldum motorun altında bida tek başıma kalkişabilir miyim bilmiyorum
En fazla kilometreyi kim yaptı sorun yaşayan varmı?Ben 3045 kmde aldım 1000 km yaptım yolda bırakmadı.
yağı 9 ytl ye aldım (castrol açık yağ tenekeden) 2 kişi rahatlıkla,orta sehpa olsa tek kişi değiştirebilirsin...
KID333, abicim sen yanlış yapmışsın. Senin zorla açmaya çalıştığın ve içinde yay olan tıpa yağ filtresinin tıpası. Ordan yağ filtresini temizlemek ya da değiştirmek istediğin zaman yağ değişimi yapacaksın. Sadece yağ değiştireceğin zaman motorun sol tarafında (debriyaj pedalının olduğu taraf) başka bir somun var. Onu açacaktın 17 numara anahtarla...
arkadaşım saatte 40 km yi geçmezsen bişi olmaz tabii
:queen::queen::queen: