Kedileri çok severim, sokak kedilerini beslerim. Evde de 14 sene kedim vardı. Ancak şu anda bizim mahlle kedilerinden bir tanesi 2 yıldır benim motoru belledi. Belledi derken iki anlamda da belledi. Geçen sene nisbeten iyiydi. Sadece koltukla çanta arasına işiyordu. Bende çantada ıslak mendille silip devam ediyordum. Birde koltukta depoda uyuduğundan her sabah çamurları silmem gerekiyordu. Bu şekilde iyi kötü anlaşıp gidiyorduk. Bu sene bu paylaşım arkadaşa yeterli gelmedi. Motoru kendi bölgesi olarak işaretlerken diğer kedilere mesaj veriyordu, şu anda bana mesaj mesaj veriyor köftehor. Ön koltuk, arka koltuk, depo üstü, göstergeler , yan çantalar hatta motor bloğunun bilimum yerleri, egzos gibi aklınıza gelebilecek her yere ayrı ayrı işiyor namussuz. Üstüne ön koltuğu yırtmaya da başladı. Ya motor bloğunun işediği yerlerini görseniz , oraya işemek için cambazlık yapması tek patiyle sallanıp parende atarkan falan işemesi lazım. Bi foto kapan kurcam şerefsiz yüzünden. Bide tipi görseniz koca kafalı erkek kedi , sarı , kaşlar sürekli çatık, suratın ortasında faça bile var. Pis pis bi bakışı var tırsmıyorum desem yalan olur. Şeronun canlı versiyonu, çeker altıpatları vurur adamı öyle bişey. Limon karabiber falan denicem ama yanına rakı balık bulup alem yapar motorun üstünde diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı , izin verirse artık kullanıcam arada motoru.