bizler istanbulda taksimde, izmirde konakta ankarada adanada orada burada sokaklara çıkıp haykırırken vurulan, eziyet edilen hayvanları düşünüyorduk ki o sokaktaki hayvanlardan daha acınacak yaratıkların aramızda kol gezdiğini görmek utandırıyor beni. kedi vuran arkadaş o kadar delikanlıysa ki üslubundan onu anladım boyu yirmi cm olan bi canlı ile başedebilmek için silaha nasıl gerek duyuyor? siz ne kadar aciz insanlarsınız arkadaşım? vurmak, incitmek, kırmak, dökmek nedir?
kafanız basmıyorsa sorun cevabını verelim. alıyorsunuz bir tane 30 cm kereste koyuyorsunuz selenin üstüne. branda için de brandalar oynadığı sürece kedileri cezbeder. soğuktan korunmak için de brandaların altıan giriyor olabilirler ama bunu da doğalarını evlerini işgal etmeden önce düşüencektiniz.
siz her gün şehirlerinizi büyütürken boşluğa doğru değil size ya da malınıza zarar verirse ağzını burnunu kırdığınız hayvanların yaşam alanlarına doğru genişlediğinizi aklınızdan çıkarmayın.
zarar veren şiddet yanlısı böyle insanları da forumda görmek istemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
ek olarak, hayvanlara eziyet etmek suçtur. yakında bunu kabahatlar kanunundan çıkarıp ceza kanunu içine sokabilirsek böyle aciz insanlar aramızda dolaşamayacak gerekli cezaları alabilecekler.