keçeden yağ kaçması

arkadaşlar vites milinin ordaki keçeden yağ geliyordu çeşitli keçeler taktık tabi orjinali gibi olmaz ama şimdide orjinalini taktık yinede kaçırıyor keçeyi takerken acaba bir türlü slikon benzeri falan ne bilim kaçmasın diye bir şey sıkılıyormu acaba bilgisi olan varmı?

yok ordamı hata yapıyoruz :pr:

birde kauçuk gresmi yoksa kırmızı gresmi koyalım

peki vites mılının eğri olup olmadıgını kontrol ettınmı???

eğer eğri ise keçeyi zedeliyor ve boşluk yapıyor olabılır ve o sebepten kacırıyor olabılırde...

Evet daha önceden vites kolunun oldugu tarafa düştüyse motor ve mil eğildiyse keçeye zarar veriyo olabilir. Çok fazla mekanik bilgim olmasada mantık çerçevesinde bu mantıklı geliyor :s

vıtes pedalının üstünden,motorun yan kapağının altından oraya sızıyorda olabilir. Bi orayada bak.

herhangibir yan yatma olayı yok deposunda falan hiç bir yerinde çizik yok yatsa bile ayak pedalı küçük motorlardaki gibi ince basamak değil ayak tan daha büyük basamak var onu korurdu.şimdi bide gidimde gres olayını denim bakalım.

Benim MCT'de olmuştu gerizekalı Mondial servisleri her seferinde keçe değiştirip geri yolluyorlardı. Sonra doğru dürüst bir ustaya götürdüm; motorun yan alt tarafındaki contalar ezilmiş oradan akıtıyormuş yağı. Soğukken sızan bişey yoktu da ısınınca şıpır şıpır yağ atıyordu. Bir de oraya bak derim ben.

az önce gres koyup yedeğini taktım bakalım bu seferde kaçiracak mı

Benim MCT'de olmuştu gerizekalı Mondial servisleri her seferinde keçe değiştirip geri yolluyorlardı. Sonra doğru dürüst bir ustaya götürdüm; motorun yan alt tarafındaki contalar ezilmiş oradan akıtıyormuş yağı. Soğukken sızan bişey yoktu da ısınınca şıpır şıpır yağ atıyordu. Bir de oraya bak derim ben.

yok tam olarak eminim keçeden kaçırıyor

gresde denedim fakat gene kaçırıyor sıvı conta mı denesem acaba kullananınız olan oldumu

20W-50 yağ koyunca yağ sızdırma azalıyo baya, havalar da ısındı artık 20W-50 yağ koyun. bir çözüm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar