ELINTciğim gecenin bu vaktinde,mubarek cuma gecesi içim sevgi doldu birden bire.![]()
abi senin sadece cuma gecesi bu sevgiyle doluyor. benim 7 gün 24 saat bu sevgi içimde var .
ELINTciğim gecenin bu vaktinde,mubarek cuma gecesi içim sevgi doldu birden bire.![]()
vergiyi de koysan bu kadar farketmez. ben siparisle ya da gittiğimde alacagm bundan sonra herseyimi. yuh diyebiliyorum ayıp yaw. millet boyle de ...... ki
ya nasıl alabiliyorsun yurt dışındaki fiyata bi anlatsanHayır satıcı değilim, ama araştırma yapmadan alışveriş yapmıyorum. Kullandığım tüm ekipmanları (kask, mont, pantolon, eldiven) ülkemizde aldım. Ve hepsini yurtdışındaki fiyatlarına aldım. Ondan merak ettim. Ülkemizde kampanya çok az, ama dediğim gibi arz talep meselesi zamanla oluşacak.
ya nasıl alabiliyorsun yurt dışındaki fiyata bi anlatsanya birde.ben suzki gsx r 600 e baktım resmi sitesinde 8400 usd doları.yani 12 bin ytl felan.burda ise 23.500 ytl düşün ya yaşanmaz bu ülkede
r: .benzin 3milyon olduğu bi ülkede yaşıyoz lanet olsun.haaaa delirecem sinirden şuanda
r:
r:
r:
Ben bu motoru nasıl getirebilirim yazın yurtdışına çıkıcamda finlandiyaya ve başka yerlere.getirebilirmiyim.gümrük açısından felan diyorum yani sürerek gelsem diyorumda ama gümrük işi zor.ahh sorun olmasa ucakla gidecem kız arkadaşımla gelirken de motorumla otellerde kala kala gelsem 1 haftada rahat rahat ohhhh hem tatil hem 0 motor.ama mümkünmü :silent: .gümrük felan nedir.bilen varmı.
yurt dışından gelmiş ikametini türkiyeye almış birisi koca motosikleti neyle getirtecek yav saçma.ancak bnm dediğim gibi olursa yapmayı düşünüyom koyacam parayı cebime hem tatil yapacam hem sıfı moto alacam.gümrük kaç para acaba.biliyormusun
Arkadaşlar basit bi örnek vereyim 18milyara 2006 model 0 CBR600F alabilirmisiniz Türkiyede ?
burası turkıye we aslında bana sorarsanız dunyanın en pahalı ulkesıDoğru bir konuda doğru yorumlar yapmışız. Ve untmuşuzki bu sadece motor ve motor ekipmanlarında değil. Gözlük dahil hemen her konuda aynı vergi oranlarını ve bu vergi oranlarını kullanan satıcıların kazıklarını görüyoruz.
kazık diz boyu arkadaşlar ben fuardan önce k.kartı 350 ytl ye aldığım alpinestars montu fuarda nakit 385'e sordum , amaç ne onuda anlamadım , az satıyım kazık satıyımmı? hiç satmayımmı? anlamış değilim...