Kaziklaniyoruz

Arkadaslar fuarda fiyatları birbir inceledim.ozellikle mont ve eldiven fiyatlarına dikkat ettim. daha dogrusu esimle dikkat ettim. acıkcası param da vardı en babasını bile alabilirdim ama icime bir kurt dustu ve fiyatları bir kagıda yazdım, modeller hangi ulkenin markası oldugu filan. Ve sonra geldim yurtdısındaki arkadaslarıma o ulkenin markasına gore mail attım ve birebir sordurdum fiyatları.
VE İNANILMAZ SONUC. RESSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN KAZIKLANIYORUZ...

Gözleri doysun ne diyebilirim...

Dostum kazıklandığımızı fuara gitmeden de anlayabilirdin, onun için insanlar yurtdışından internetten alışveriş yapmanın peşinde ama astarı yüzünden pahalıya geliyor. Herşeyin diğer ülkelere göre çok pahalı olduğu ülkemizde motosiklet ekipmanının diğer ülkelere göre ucuz olması beklenilemezdi zaten. Ülkede sadece hayatımız bedava.:farao:

vergiyi de koysan bu kadar farketmez. ben siparisle ya da gittiğimde alacagm bundan sonra herseyimi. yuh diyebiliyorum ayıp yaw. millet boyle de ...... ki

Lütfen kızmayınız ben hep kazığın boyu uzun diyorum ama kimse itiraz etmiyor.:p
Bende genele uyuyorum.:pale:

evet ülkemizde motosiklet, motosiklet giyim ve aksesuarları avrupaya göre daha pahalı. Ama gelişen sektörle bu farklar çok azaldı. Çoğu ürünü Avrupa'daki fiyatına alabiliyoruz . Pazar büyüdükçe fiyatlar daha da düşecek, arz talep meselesi yani. Hangi ürünlerde büyük farklar var belirtirsen sevinirim

marka bilerek belirtmedim
ama en bilinenleri dusunebilirsin... bu arada galiba satıcısın :)

adamlara kızmamak lazım bence bu konuda. dışarıdan getirirken devlet 3 te 1 parasını carttan curttan alıyor adamlardan ehh onlarda mecburen ona göre fiyatlandırıyolar.
:(

bunun dışında fuarda bmw nin fiyat listesi elinize geçtiyse fiyatlara bakın. bizi her zamanki gibi devlet soyuyor.
örneğin : bmw R1200GS :
................................. net fiyat 12,372 €
................................. %37 ötv 4,578 €
................................. %18 kdv 3,051 €
................................. TOPLAM 20,000 €

ve bu toplam fiyatın 14.000 ytl si malesef sırf vergi..!:salut: :salut: :salut:

marka bilerek belirtmedim
ama en bilinenleri dusunebilirsin... bu arada galiba satıcısın :)

Hayır satıcı değilim, ama araştırma yapmadan alışveriş yapmıyorum. Kullandığım tüm ekipmanları (kask, mont, pantolon, eldiven) ülkemizde aldım. Ve hepsini yurtdışındaki fiyatlarına aldım. Ondan merak ettim. Ülkemizde kampanya çok az, ama dediğim gibi arz talep meselesi zamanla oluşacak.

ne beklenirki.............

biz kendi ürünlerimizi yapsak dünya standartlarında bunlara gerek kalmaz aslında ama gel gelelim onada bir şey bulur parayı alır bu devlet!!!!!!
kazıklanmak kaderimizde var bunlara prim veriyoruz almakla ama başka çarede yok ne yapıcaz bilen varsa söylesin,bildiğimiz konular alıştık kazıklanmaya asıl önemli olan ne yapabiliriz??????????

adamlara kızmamak lazım bence bu konuda. dışarıdan getirirken devlet 3 te 1 parasını carttan curttan alıyor adamlardan ehh onlarda mecburen ona göre fiyatlandırıyolar.
:(

bunun dışında fuarda bmw nin fiyat listesi elinize geçtiyse fiyatlara bakın. bizi her zamanki gibi devlet soyuyor.
örneğin : bmw R1200GS :
................................. net fiyat 12,372 €
................................. %37 ötv 4,578 €
................................. %18 kdv 3,051 €
................................. TOPLAM 20,000 €

ve bu toplam fiyatın 14.000 ytl si malesef sırf vergi..!:salut: :salut: :salut:

bu durumu bi aşabilsek zaten devamı gelicek :pr:
sıfırı 14.950 olan motosikletimin yıllık vergisi 328 ytl :pr: :pr:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. :mrgreen:

sabah kahvantısında rafadan yumurta var istermisin?:p :mrgreen:

Bende şimdi bir tost hazırldım kendime parmaklarım yanıyor valla çayda taze.:queen:

Geçen sene yazmıştım,metro markette yanyana duran iki çeşit eldivenden normal olanı giyim diye geçiyor ve %8 kdv------korumalı olan aksesuar diye geçiyor ve %18 kdv geçiriyor.:queen:

Şapka %8----kask %18 kdv KASK GAYET FAYDALIDIR YERSEN

BEN ÜLKEMİ VE İDARECİLERİMİ ÇOOOOOOK SEVİYORUM.

[not]Sakın bu sevgimi yanlış anlamayınız,niyetim gayet iyidir[/not]

Son düzenleme:
BEN ÜLKEMİ VE İDARECİLERİMİ ÇOOOOOOK SEVİYORUM.

bende çok seviyorum. hatta okadar çok seviyorumki fırsatını bulsam bir kaşık suda......:mrgreen:

Son düzenleme:
"Şapka %8----kask %18 kdv KASK GAYET FAYDALIDIR YERSEN "

İHTİYAR abimin .mzasında belli:EKLEŞTİRİYORLAAAR BİİİZEEEEEE:queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar ,bende buradan almamaya karar verdim mesela yazlık corax ceket yani şu file üzerine yerleştirilen korumalar.24o euro dediler ohaa dedm ya son araştırmamda 60 euro idi yurt dışında.
Valla almanyadan getirticem böle giderse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar