İsmet bey,
Ben sizin neyi savunduğunuzu hala anlamadım.
Siz düğünde altın takmasanızda bu altın elektronik aletlerin en önemli hammaddesi.
O zaman, hemşehrim Manisa Tarzanı gibimi yaşayacağız!
Teknolojiyi elbette kullanacağız.
Ama yaşamamız için en önemli madde olan suyumuzuda koruyacağız.
Tabi kaynaklarımızı üç beş rantçıyada peşkes çekmeyeceğiz.
Biri aynen şöyle diyor...
Denizlerimizin kenarlarında, orman alanlarımızda yani buraları betona, toprağa çevirme gayreti içerisinde olanlar var. Şu para var ya nelere muktedirdir. Bu kapitalizm nelere muktedirdir. Orman morman ne var ne yok kesiyor atıyor götürüyor. Ha oraya ben bi dikeyim mimari yapayım, oranında malı götüreyim. Yapılan iş bu. Doğa şöyle olmuş, böyle olmuş umurunda değil.
Ben demiyorum Tayyip bey diyor
O zaman şimdi bu söylediklerini kendisine hatırlatma zamanı.
O koltuğa konu mankeni olsun diye seçilmediler.
Geniş bakmaktan kastım herhalde anlaşılmıştır...
Tayyip beyin ilgili konuşması aşağıdaki linkte...
.
.
http://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kaz-daglarindaki-katliamdan-sonra-erdoganin-o-konusmasi-yeniden-gundem-oldu-5265038/
.
.
Ben sizin neyi savunduğunuzu hala anlamadım.
Siz düğünde altın takmasanızda bu altın elektronik aletlerin en önemli hammaddesi.
O zaman, hemşehrim Manisa Tarzanı gibimi yaşayacağız!
Teknolojiyi elbette kullanacağız.
Ama yaşamamız için en önemli madde olan suyumuzuda koruyacağız.
Tabi kaynaklarımızı üç beş rantçıyada peşkes çekmeyeceğiz.
Biri aynen şöyle diyor...
Denizlerimizin kenarlarında, orman alanlarımızda yani buraları betona, toprağa çevirme gayreti içerisinde olanlar var. Şu para var ya nelere muktedirdir. Bu kapitalizm nelere muktedirdir. Orman morman ne var ne yok kesiyor atıyor götürüyor. Ha oraya ben bi dikeyim mimari yapayım, oranında malı götüreyim. Yapılan iş bu. Doğa şöyle olmuş, böyle olmuş umurunda değil.
Ben demiyorum Tayyip bey diyor
O zaman şimdi bu söylediklerini kendisine hatırlatma zamanı.
O koltuğa konu mankeni olsun diye seçilmediler.
Geniş bakmaktan kastım herhalde anlaşılmıştır...
Tayyip beyin ilgili konuşması aşağıdaki linkte...
.
.
http://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/kaz-daglarindaki-katliamdan-sonra-erdoganin-o-konusmasi-yeniden-gundem-oldu-5265038/
.
.