4.20 den sonraBilader 5 dakikalık video atmışsın. 15 saniyelik olayı bulmak için internet paketimi yiyemem kusura bakma, dakikaları yaz sonra açarım.
yaa işte böyle insanın başına ne gelirse meraktan bak ''merak''tan
vallahi tam panik fren yinede iyi kurtarmışsın barodi Allah tekerini düz bastırsın![]()
Bu bana ders olsun daha oncede bu sekilde oluyodu bidaha yok olmayacak. Benim trafikteki alan ve gorus hakimiyetimi yikan hersey dusmanimdir artik. Uzak kalacagim en iyisi uzak kalmak uzayip gitmek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
Oha cuss desem abes kacarmi ?
Motosiklet surerken sen kafani sabit tut kardesim hicbir yere bakma ok.
Bakışın kırmızı montlu hatuna kilitlendiği için panik fren yapmak zorunda kalmış olabilir misin ?![]()
kaçıncı dakikayı izlememiz lazım ?
Adam 5dk.lık videoda gördüğü her hatunu kesmiş sonra birine benzettim diyor. Teyzeleri nile kesmiş yav
4.26 sn
- Oooo çantaya baaakkkk... Mavi cins mi acaba
4.30 sn
- Ölüyoduk annskmhdhfgh!!!
Barodi kaldır bunu yoksa ekşi sözlükte fenomen olursun birazdan ben uyarıyımda:cherry:
Geçmiş olsun. Motorun egzoz sesini kaydedebilir misin? Diversionın sesini çok merak ediyorum.
Adam 5dk.lık videoda gördüğü her hatunu kesmiş sonra birine benzettim diyor. Teyzeleri nile kesmiş yav
Sen kafanı çevirmeden önce taksi neredeyse 5km hızla gidiyo ve flaşörlerini yakmış. Onu da fark etmeyip tehlike yaşadıysan ne diyim bilemedim. 1-2 saniye içinde gelişen bir olay değil taksinin durumu, hızlanası yok o aracın zaten. Bide 10 saniyelik olay için niye 5 dakka video izliyoruz, açık açık da yazmıyosun olay anının dakikasını video açıklamasına.
Kusura bakma ama böyle motosiklet sürülmez sen o 26000 km'yi boşuna yapmışsın. Tepegöz gibi heryeri tarıyosun, "bana bakıyolar mı acaba" diyerek herkesi kesiyosun(Teyzeleri bile kestin asohdsaod) kafa sabit durmuyor. Ayrıca arkadan kızı nasıl birine benzettin orasıda ayrı bi muamma.