kazaya ramak kala kendi videomdur. LOADİNGGGG......!!!!YÜKLENİYOR.....

Bilader 5 dakikalık video atmışsın. 15 saniyelik olayı bulmak için internet paketimi yiyemem kusura bakma, dakikaları yaz sonra açarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilader 5 dakikalık video atmışsın. 15 saniyelik olayı bulmak için internet paketimi yiyemem kusura bakma, dakikaları yaz sonra açarım.
4.20 den sonra

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

yaa işte böyle insanın başına ne gelirse meraktan bak ''merak''tan
vallahi tam panik fren yinede iyi kurtarmışsın barodi Allah tekerini düz bastırsın :)

Eyvallah allah razi olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu bana ders olsun daha oncede bu sekilde oluyodu bidaha yok olmayacak. Benim trafikteki alan ve gorus hakimiyetimi yikan hersey dusmanimdir artik. Uzak kalacagim en iyisi uzak kalmak uzayip gitmek...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

Oha cuss desem abes kacarmi ?
Motosiklet surerken sen kafani sabit tut kardesim hicbir yere bakma ok.

Ben karı kızı kesmenden bahsediyorum, trafiği okumak için kafanı araba süsü gibi oynatmana gerek yok. Ayna var kafanı çevirip arkaya baktın bi ara.

Hocam yol çizgisi ile kaldırımın arasında duruyorsun, yolun sağ şeridi boş. Üstelik yolun en sağında duruyor olmana rağmen, düz devam ediyorsun ki videodan anladığım o noktadan sağa dönüş var. 2 şeritli yolda sol dolu, sağ boş iken sen orda şerit yerine kaldırımın sıfırını tercih etmişsin, senin soluna duracak bir araç sinyal falan vermeden sağa dönmeye çalışarak seni sıkıştırabilir, bu durumda yön değiştiren dikkatin son anda önüne çıkan motorcuyu görmemene neden olabilir diye söylüyorum. Benim bildiğim ordaki şerit senin hakkın iken sağa sıfır durmuşsun.
Tabi ben yolu, nerelere dönüş olduğunu falan bilmiyorum, sadece gördüğüm kadarı ile söylüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun hayırlı sürüşler. :)

Adam 5dk.lık videoda gördüğü her hatunu kesmiş sonra birine benzettim diyor. Teyzeleri nile kesmiş yav

en az 10 tane kizi kesmissin videoda izledim tabi hayet normal erkek olarak hepimiz bi goz gezdiriyoruz ama daha cok dikkat ederek kesmeni oneririm :)

4.26 sn

- Oooo çantaya baaakkkk... Mavi cins mi acaba:p

4.30 sn

- Ölüyoduk annskmhdhfgh!!!

Barodi kaldır bunu yoksa ekşi sözlükte fenomen olursun birazdan ben uyarıyımda:cherry:

Geçmiş olsun. Motorun egzoz sesini kaydedebilir misin? Diversionın sesini çok merak ediyorum.

4.26 sn

- Oooo çantaya baaakkkk... Mavi cins mi acaba:p

4.30 sn

- Ölüyoduk annskmhdhfgh!!!

Barodi kaldır bunu yoksa ekşi sözlükte fenomen olursun birazdan ben uyarıyımda:cherry:

:cherry: kahkaha ile guldurdun

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------

Geçmiş olsun. Motorun egzoz sesini kaydedebilir misin? Diversionın sesini çok merak ediyorum.

Var diger videolarimda kardesim diversion f tanitim 2 yaz youtubeye

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Adam 5dk.lık videoda gördüğü her hatunu kesmiş sonra birine benzettim diyor. Teyzeleri nile kesmiş yav

Vallahi sasiriyorum benim gozlerimemi inanayim sizin benim kameradan gordugunuz gozleremi inanayim. Yani benim gozumle benden daha iyi goruyorsunuz ya tebrik ederim.

Abi ne alem adamsın ya :queen: Bende araba sürerken gözüm sürekli etrafta(anladınız siz :pl:)
Ama motosiklette bu kadar iyi değil abi hakikaten baya baya kesiyorsun milleti :D
Geçmiş olsun,kıl payı durmuşsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ekşi sözlükçüler bu ara çok boş yarın "kız keserken patlayan motorcu" başlığının ana karakteri olmak istemiyorsan videoyu kontrol altına almalısın :cherry:

Sesli guluyorum :cherry: trafikte sadece arabalarmi kesilir? O cadde ful insan kayniyor ve o avm caddesinde yayalar aniden karsidan karsiya gecebiliyor videodada var zaten ornegi. Trafikte ilerlerken eger araba yogunlugundan cok insan yogunlugu varsa, insanları kesmek yani analiz etmek gerekiyor. Hepsini karsiya habersiz gececeklermis gibi kesmek bakmak gerekiyor.
Ozaman surus sirasinda teyzelere ve bayanlara bakmayalim nede olsa onlar aniden karsi yola gecmez deyilmi ?

Sen kafanı çevirmeden önce taksi neredeyse 5km hızla gidiyo ve flaşörlerini yakmış. Onu da fark etmeyip tehlike yaşadıysan ne diyim bilemedim. 1-2 saniye içinde gelişen bir olay değil taksinin durumu, hızlanası yok o aracın zaten. Bide 10 saniyelik olay için niye 5 dakka video izliyoruz, açık açık da yazmıyosun olay anının dakikasını video açıklamasına.

Herkes kestigime bictigime bakiyor tamam hatali oldugumu en bastan belirtmistim . bazilari vur dedik öldürdü teyze vs :farao:

Olumlu olumsuz yorum yapan herkese saygi duyuyorum. Asıl amac kimlerin ders aldigi ? Daha kotude olabilirdi. Allah korudu.
Ancak altini cizmek istiyorum tekrar,
Panik freni kacimiz tekerleri kitlemeden motosikleti durdurabiliyor. Yani ani frenle maksimum durusu en kisa zaman ve mesafede yapabiliyormuyuz ? Surekli calismamiz lazim hepimizin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

Sen kafanı çevirmeden önce taksi neredeyse 5km hızla gidiyo ve flaşörlerini yakmış. Onu da fark etmeyip tehlike yaşadıysan ne diyim bilemedim. 1-2 saniye içinde gelişen bir olay değil taksinin durumu, hızlanası yok o aracın zaten. Bide 10 saniyelik olay için niye 5 dakka video izliyoruz, açık açık da yazmıyosun olay anının dakikasını video açıklamasına.

10 saniyelik dalginlik bi anlik bakisin kacmasinin nelere malolabilecegini gostermis oldum.

Heyecanli olsun diye korku filmlerindeki gibi , o yuzden dk belirtmedim. 5 dk bile izlenmeyecek kadar sıkıcı geliyorsa videolarim en iyisi hic yüklemiyeyim bundan sonra :bounce:

Son düzenleme:
Kusura bakma ama böyle motosiklet sürülmez sen o 26000 km'yi boşuna yapmışsın. Tepegöz gibi heryeri tarıyosun, "bana bakıyolar mı acaba" diyerek herkesi kesiyosun(Teyzeleri bile kestin asohdsaod) kafa sabit durmuyor. Ayrıca arkadan kızı nasıl birine benzettin orasıda ayrı bi muamma.

Motosiklet sürerken kafası sabit adamlara bayılıyorum, sonra ben hiç kaza yapmadım diyorlar ama etraflarında onların dikaktsizliği yüzünden kaza yapan o kadar insan oluyor ki. Kafa oynayacak arkadaş arkana bakacaksın aynalardan, sağına bakacaksın soluna bakacaksın, önündeki aracın sağına ve soluna hatta onun bi kaç sıra önündeki araçlara bile bakacaksın. Trafiği okumak denir buna, burası istanbul nereden neyin çıkacağı belli değil, karıyı kızı kesmeden trafikte etrafa bakılması şart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar