kazaya ramak kala kendi videomdur. LOADİNGGGG......!!!!YÜKLENİYOR.....

Geçmiş olsun, bir şey olmaması sevindirici. Daha dikkatli olursunuz artık. :) Milf hunter efsane yalnız ya hahahah :queen:

Doğru ve etkin fren yapmak kadar panik anlarında aynıları etkin kullanmak ve riskli durumdan kaçmak da önemlidir. Hatta bazı zamanlarda emin olup doğru kaçış frenden daha da önemlidir.

Tabii olayı sadece videodan seyredip yorum yapıyoruz şu tv programlarındaki boş beleş yorumcular gibi ama videodan göründüğü kadarıyla reflesk olarak sol aynayı kontrol etseydin altındaki aletle duran aracın solundan kaçmak bence daha güvenli olurdu.

Panik fren dışında panik anlarda ayna kullanmak ve kaçmak konusunda da çalışmak şart...

bu arada merak ettim milf hunteri vallahi billahi çizgi film pc oyun kahramanı sanıyordum .
google amcaya sordum . gerisini ben söylemiyim. harbi ayıp yani bir videodan adımız çıktı kaldırayım en iyisi videoyu :silent::king::sunny::farao:

Abi abdest aldın mı google aramasından sonra bak sakata gelirsin :mrgreen:

öncelikle kaza olmasa da geçmiş olsun. iyi kurtarmışsın. ama sanki taksi sen bakışı çevirmeden önce de duruyor gibiymiş. bundan sonra bayanların dikkatini dağıtmaması dileğimle :)

Hocam tecrubene lafım yok est. ama çok fazla insanlara bakıyorsun vıdeoyu ızlerken daha baslarda sag serıte gecerken aynaya hıc tenezzul etmeden kafanı cevırıp baktıgın an ınsallah bı gun boyle kafasını cevırdıgınde onunde bırı anıden durmaz dedım vıdeo sonunda düşük hızın ve şansın sayesınde kurtulmussun gecmıs olsun

gy96a0.jpg

Kızı keserken, kendini de dağıtıyormuşsun nerdeyse, geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar