kazaya ramak kala kendi videomdur. LOADİNGGGG......!!!!YÜKLENİYOR.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün yeni lastikten bahsediyordum nazara geldim herhalde.
ama lastiklerim olsun kendi yaptığım panik fren pratiklerim olsun meyvesini çoğu zaman vermiştir.
hızım düşük olsada bir anlık refleks ile lastikleri kitlemeden ön arka ani panik fren ile kızaklamadan durdum.
eğerki panik freni iyi yapamassanız lastiklerden herhangi biri kaymış olsaydı yüzde /100 vururdum.

siz siz olun özellikle panik fren çalışın. panik anında bile ne kadar sakindim. çünkü 26000 km yi geride bıraktım şükürler olsunki kendimi motosikletimi lastiklerimi ve frenlerimi tanıyordum. gördüğünüz gibi panik fren pratik yapmanın avantajları. üstelik arka lastik rodajda .
suç bendeydi sağda kaldırımda yürüyen bayanı birine benzetmiştim biraz fazla bakınca önümdeki taksinin o caddede durabileceğini düşünmedim. zaten eğerki birine kitlenirsem hızımda otomatik olarak düşüyor burdada öyle oldu.
video yüklenince atarım.
PANİK FRENDE OLSA ÇOK YÜKSEK BASINÇ İLE KESİNLİKLE ÖN ARKAYI ÇOK YÜKSEK BASINÇLA SIKARSANIZ FREN MESAFESİ UZAR. ÇÜNKÜ AMORTİSORLER DEVREYE GİRMEYECEĞİ İÇİN SIKINTI OLUR diye düşünüyorum. panik frende olsa kendi limitinizin yani pratik yapıyorsunuzya maksimum nerede ne zaman kitleneceğini bilmek ÇOK ÖNEMLİ !!!! hanginiz biliyor bunu hiç deneyen oldumu ?

sanmıyorum. bence deneyin deneyin ki bu tür kazalara bulaşmamış oluruz. gerçi suç ve hata bende idi kabul ediyorum. ama bu fren çalışmasını bilmeyen biri olsaydım tekerlerden biri kızaklar ve mesafe uzar ve sonunda gümlerdim.
bu videomu size göstermemin amacı panik fren pratiklerinin çalışmasının ne kadar önemli olduğunu göstermek içindir. yoksa ben rezil olmuşum önemli değil.
kazasız belasız sürüşler. ha bu arada fazla bakmayın sağa sola benim gibi :king:

Son düzenleme:
Gecmis olsun ben de sağda kaldirimda bayani birine benzetip kilitleniyorum bazen sık sık genelde arasıra

Azicik da Türkçe kurallarina dikkat edersen okumasi ve anlamasi daha kolay olacak bizler icin. Bunun disinda kendi varsayimlarin uzerinden millete durup dururken atarlanmana anlam veremedim. Onun disinda tebrikler, egitimlerin ve denemelerin meyvelerini vermis. Gecmis olsun.

Azicik da Türkçe kurallarina dikkat edersen okumasi ve anlamasi daha kolay olacak bizler icin. Bunun disinda kendi varsayimlarin uzerinden millete durup dururken atarlanmana anlam veremedim. Onun disinda tebrikler, egitimlerin ve denemelerin meyvelerini vermis. Gecmis olsun.

atarlanmak mı :cherry::cherry: kime atarlanmışım :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

kardeşim yanlışın var totemons a verdiğim cevap atarlanma deyilki :cat: bu işaret yerine bunu yapsaymışım keşke:cherry: herhalde bu işaret sana ordan atarlanma gibi geldi. oysa durum sandığın gibi değil.

panik frende olsa kendi limitinizin yani pratik yapıyorsunuzya maksimum nerede ne zaman kitleneceğini bilmek ÇOK ÖNEMLİ !!!! hanginiz biliyor bunu hiç deneyen oldumu ?

sanmıyorum.

Alinti yaptigim kisimdan bahsediyordum kardesim, totemons'a verdigin cevapla alakasi yok.

Motosikleti
600RR
sana artık inanmıyorum 30 çocuğu tekme tokat dövdüm diye başlık açtın beklettin bizi bi izledik makarneks dağıtıyor:thumright

Alinti yaptigim kisimdan bahsediyordum kardesim, totemons'a verdigin cevapla alakasi yok.

orda bir atarlanma söz konusu olmadığı gibi haddime deyil sadece kendi tecrübelerimi paylaşıyorum. benden daha acemi arkadaşlar illaki vardır. bende kendi tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum. benden daha iyi hatta çok iyi sürücülerde keşke bildiklerini paylaşsa da bişeyler öğrensek. uyarı niteliğinde bir cümle yani önemli bir şey olduğunu vurgulamak amacı taşıyor. yoksa ben kimimki ben haddimi biliyorum beş para etmez malın biriyim. hepsi bu . sıkıntı yok atarlanma yok kardeşim.:bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

yaa işte böyle insanın başına ne gelirse meraktan bak ''merak''tan
vallahi tam panik fren yinede iyi kurtarmışsın barodi Allah tekerini düz bastırsın :)

Üstüme vazife olmayarak; dakika 1,50 gibi durduğunuz trafik lambasındaki konumlanmanız tehlikeli değil mi? Ben hatalı bir konumlanma olduğunu düşünüyorum. Bir de ticarinin sağa yanaşması = durmak :) Orda dikkatiniz başka bir noktada muhtemelen.

Bakışın kırmızı montlu hatuna kilitlendiği için panik fren yapmak zorunda kalmış olabilir misin ? :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kiza bakarken mi olmus sanki :) gecmis olsun yinede.

Üstüme vazife olmayarak; dakika 1,50 gibi durduğunuz trafik lambasındaki konumlanmanız tehlikeli değil mi? Ben hatalı bir konumlanma olduğunu düşünüyorum. Bir de ticarinin sağa yanaşması = durmak :) Orda dikkatiniz başka bir noktada muhtemelen.

1.50 de dogru yerde konumluyum.

Vidyodan anladım kadarıyla sana bu yıl kurban ne kesceksin deseler karı kız kesicem diyiceksin dikkat sıfır bir motor sürücüsü araç sürücüsüne göre 3 kat daha dikkatli olmak zorunda ve fren mesafesi öle araba gibide değil bildiğin gibi aman dikkat özellikle şehir içinde hayırlı akşamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kusura bakma ama böyle motosiklet sürülmez sen o 26000 km'yi boşuna yapmışsın. Tepegöz gibi heryeri tarıyosun, "bana bakıyolar mı acaba" diyerek herkesi kesiyosun(Teyzeleri bile kestin asohdsaod) kafa sabit durmuyor. Ayrıca arkadan kızı nasıl birine benzettin orasıda ayrı bi muamma.

Bakışın kırmızı montlu hatuna kilitlendiği için panik fren yapmak zorunda kalmış olabilir misin ? :)

Bu bana ders olsun daha oncede bu sekilde oluyodu bidaha yok olmayacak. Benim trafikteki alan ve gorus hakimiyetimi yikan hersey dusmanimdir artik. Uzak kalacagim en iyisi uzak kalmak uzayip gitmek...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

Kusura bakma ama böyle motosiklet sürülmez sen o 26000 km'yi boşuna yapmışsın. Tepegöz gibi heryeri tarıyosun, "bana bakıyolar mı acaba" diyerek herkesi kesiyosun(Teyzeleri bile kestin asohdsaod) kafa sabit durmuyor. Ayrıca arkadan kızı nasıl birine benzettin orasıda ayrı bi muamma.

Oha cuss desem abes kacarmi ?
Motosiklet surerken sen kafani sabit tut kardesim hicbir yere bakma ok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar