Kaza'm..

evet arkadaşlar motorumun 4. benim 2. kazam ilk ben yaptım sonra babam 2 kere yaptı şimdide ben yaptım saat 18.00 idi. Göztepe'den Hasanpaşa yönüne gidiyordum gidiş geliş yolda bende biraz yoğunluk olduğundan ortadan gidiyordum. hızımı biraz arttırdım ve devam ediyordum kiii.. sol tarafa doğru sinyalsiz Fiat Uno marka bi araç dönüş yaptı bende korna falan çaldım sağ tarafından geçmeyi deneyecekken şerefsizin biri hızla sağımdan geçti dönemedim mecburen arabanın üstüne gittim ve ortada buluştuk ben motoru bırakıp atladım adam motorun üstüne çıktı arabayla bende mont ve kask olduğundan birşey olmadı sadece bileğim incindi adam indi konuştuk falan rapor tutmaya gerek yok falan dedi ben tutmakta ısrarcı oldum ve hazırladık raporu o gitti bende eve döndüm sonra hastaneye gittim kolumda birşey yok merhem sürdük sardık Allah'a şükür iyiyim. başıma gelen durumda bende suçluyum o da suçlu ne olacak acaba gerçi sadece sinyal kırıldı sağlam motormuş Apache'm :) kask ve mont oldukça işe yaradı hayati bi durum olmayabilirdi ama kafamı yere çarptım kask korudu biraz sürüklendim monttaki koruma korudu omzumu falan sadece dizlerim çizik o kadar kask dizlik mont vs. bütün korumalar gerçekten çok önemli bir kez daha anladım arkadaşlar kazasız sürüşler saygılar :rendeer:

Geçmiş olsun arkadaşım. Evet korumaların önemi büyük. Ne demişler bir müsübet bin nasihatten iyidir. Zaten korumalıklı biniyormuşsun motora daha da dikkat edersin. Son kazan olur inşallah.

Moderatör
Geçmiş olsun, ALLAH daha beterlerinden korusun..

geçmiş olsun sende bişi olmaması sevindirici apaçiye zaten bişi olmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kankaa büyükk geçmiş olsunn be :( iyikii sana bişeyy olmamışş Allahh korumuşş seni :(:(

Geçmiş olsun şehir içinde hız yapmayalım benimde önüme araba çıktı zor sıyırdım bugun:pr:

geçmiş olsun bir kez daha korumaların nasıl önemli olduğunu hatırlattın bizlere arabaların sinyalsiz çıkışları özellikle caddede meşur zaten . .

cok geçmiş olsun yaf üzüldüm işte trafik ne yapacakları belli olmuyo ama elbiseler fln tam olsun :) tam adamı diyo bunuda

jr.

gecmiş olsun arkadasım. sizlere bir sorum var: bir arkadasım 3 sene once motorcuya carptığı zaman motorcu hastaneye gitmeyi talep etmişti ve benim arkadas hastaneden "hayati tehlikesi yoktur" raporu gelinceye kadar karakoldan gönderilmemişti. Çarpışma çok hızlı değildi..motorcu arkadaş da ayağa kalkmış çevredekilerin "hastaneye git sıcakken anlamassın" ısrarları sonucuda bir yeri ağrımamasına rağmen hastaneye gitmişti. Buradan çıkardığım sonuç, motosiklet kazalarında yayaya çarpma vakalarındaki gibi hastaneden rapor gelene kadar polisin arac soforunu alıkoyduğu yonunde idi. ben mi yanlış analiz etmişim? eer dooru analiz ettiysem simdi bu elden rapor doldurma sisteminde arac soforu elini kolunu sallayarak gidebiliyo mu? eer soforun kastı olduysa we biz gıcık kaptıysak rapor yerine polisi bekleyip hastaneye gidip adamı uurastırmak daha mantıklı deil mi? bu konularda bilgisi olan war mı?

kardeş çok büyük geçmiş olsun.
riskli yerlerden giderken 4387959873 kat daha dikkatli olmanı tavsiye ederim.
aralardan geçerken her aracın üzerine kıracakmış gibi hareket etmeni öneriyorum.
araçların dikiz aynalarını mutlaka kontrol et.
mümkün olduğunca şeridinde gitmeye çalış.
Kuyubaşı tarafında ara sokakların sayısı fazla ve bu sokaklardan karşı yöne geçiş yapmaya çalışan insan da çok fazla.
Aman diyeyim dikkatli kullan.

gecmiş olsun arkadasım. sizlere bir sorum var: bir arkadasım 3 sene once motorcuya carptığı zaman motorcu hastaneye gitmeyi talep etmişti ve benim arkadas hastaneden "hayati tehlikesi yoktur" raporu gelinceye kadar karakoldan gönderilmemişti. Çarpışma çok hızlı değildi..motorcu arkadaş da ayağa kalkmış çevredekilerin "hastaneye git sıcakken anlamassın" ısrarları sonucuda bir yeri ağrımamasına rağmen hastaneye gitmişti. Buradan çıkardığım sonuç, motosiklet kazalarında yayaya çarpma vakalarındaki gibi hastaneden rapor gelene kadar polisin arac soforunu alıkoyduğu yonunde idi. ben mi yanlış analiz etmişim? eer dooru analiz ettiysem simdi bu elden rapor doldurma sisteminde arac soforu elini kolunu sallayarak gidebiliyo mu? eer soforun kastı olduysa we biz gıcık kaptıysak rapor yerine polisi bekleyip hastaneye gidip adamı uurastırmak daha mantıklı deil mi? bu konularda bilgisi olan war mı?

elle rapor tutulurken dikkatli okursanız şunlar yazar :

eğer araç sürücüsü alkollü, yaşı küçük veya akli dengesinden şüpheleniyorsanız mutlaka trafik ekibini çağırın.

Araçlar yürüyemeyecek durumda ise ve yaralı varsa (ağır veya hafif) rapor doldurulmadan trafik ekibi çağırılmalıdır.

bunların hepsi hepinizde kopyası olan kaza rapor tutanağında yazıyor. ön sayfada.:cat:

Son düzenleme:

jr.

tesekkurler storm..demek ki "arkadas şuram aarıyo hastaneye gitcem" diyebiliriz. bu da onu baya işinden alıkoyar.

tesekkurler storm..demek ki "arkadas şuram aarıyo hastaneye gitcem" diyebiliriz. bu da onu baya işinden alıkoyar.

amaç insanları sabote etmek değil, kendi canımızı korumak.

Bilerek çarpan olrusa zaten kafasında kask kırar, çelik botla kaburgalarını kırarım orası ayrı :p

Baretta şart :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar