- Konu Yazar
evet arkadaşlar motorumun 4. benim 2. kazam ilk ben yaptım sonra babam 2 kere yaptı şimdide ben yaptım saat 18.00 idi. Göztepe'den Hasanpaşa yönüne gidiyordum gidiş geliş yolda bende biraz yoğunluk olduğundan ortadan gidiyordum. hızımı biraz arttırdım ve devam ediyordum kiii.. sol tarafa doğru sinyalsiz Fiat Uno marka bi araç dönüş yaptı bende korna falan çaldım sağ tarafından geçmeyi deneyecekken şerefsizin biri hızla sağımdan geçti dönemedim mecburen arabanın üstüne gittim ve ortada buluştuk ben motoru bırakıp atladım adam motorun üstüne çıktı arabayla bende mont ve kask olduğundan birşey olmadı sadece bileğim incindi adam indi konuştuk falan rapor tutmaya gerek yok falan dedi ben tutmakta ısrarcı oldum ve hazırladık raporu o gitti bende eve döndüm sonra hastaneye gittim kolumda birşey yok merhem sürdük sardık Allah'a şükür iyiyim. başıma gelen durumda bende suçluyum o da suçlu ne olacak acaba gerçi sadece sinyal kırıldı sağlam motormuş Apache'm
kask ve mont oldukça işe yaradı hayati bi durum olmayabilirdi ama kafamı yere çarptım kask korudu biraz sürüklendim monttaki koruma korudu omzumu falan sadece dizlerim çizik o kadar kask dizlik mont vs. bütün korumalar gerçekten çok önemli bir kez daha anladım arkadaşlar kazasız sürüşler saygılar :rendeer: