- Konu Yazar
ya bu gazla toplanalım gidelim angaraya
tam da seçim zamanı!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 ----------
mesela almanya'da hiç motor kullanmadım ama çok araba kullandım
motorcu deyince akan sular durur trafikte.
iki çok önemli kural vardır, yaya ve motora sakın dokunma. motoru gören iki kat dikkate geçer.
toplum bilinci ona göre oluşmuş.
adamın kafesin içinde oh keka gidecek 80 tane airbag'le; biz kelle koltuk
herhalde bizi düşünecekler. ben mi düşüneyim 1500 kg'lik aracın içindeki adamı.
ve hala yolda benim motorla kırkılmaya çalışan yüz tane araç çıkıyor. kaçıyorum kurtuluyorum, adamlar hızını alıp yine giriyor dibine.
"lan olm sen arabadasın tamponu dayadığın şey motor lan ayı" filan diyorum ama en nihayetinde seve seve yol verip çekiliyorum aradan (o da fırsat olursa)
özellikle jipli bayanlar baylar; allahınızdan bulun inşallah ezik tipler yawh.
oh
rahatladım![]()
aga bizi bu yaz sıcağında kim uğraşıcak eylem falan...özgürce gezmek alemlere akmak köfte yemek varken hiç işim yok eylem yapıcam tepki koyucam...Burası Finlandiya veya İzlanda olsaydı tamam haklısın...
bu sıkıştırmalara benim tepkim direkt küfür oluyor...ağır küfrediyorum...sıkıyorsa insin ve bana dalsın...yalvarıyorum yahu bir Allahın kulu bana saldırsın diye ama bu aralar vukuat yok...kısmetim kapalı...
bence cevirme ve ceza olayı her zamanki gibi gününe zamanına ve keyfine göre değişiyor... ben son bir haftadır ve dün bugün tragik polislerinin önünden yanından geçtim bir sorun çıkmadı... ama sanırım bazı zamanlar sorun olabiliyor... kıstası nedir bu işin allah bilir...
ya çok keyfi davranışlar aslında...anlık sana kıl kapıyor uzaktan dur diyor...abi mabi dersen yırttın...artiz artiz hareketler yaparsan ver ehliyeti ruhsatı 59 lirayı kitliyor...ve durdurduğu adamların yarısı evrak açısından eksik ve ofsayt çıkıyor...
Çok doğru...Hem kuralları kafanıza göre (işinize geldiği şekilde ) yorumluyor ve uymuyorsunuz .. hemde ağlaşıyorsunuz.Yakışmıyor bizlere.
+1...
youn trafikte genelde hep emniyet şeridinde giderim hızım en fazla 30-40 arasıdır daha hızlı gitmem herkes beni geçer. 600 rr olmasına rağmen sakin giderim yoğun trafikte
aga 30-40 yine iyi...ama 70-80 le yardırıyorlar emniyet şeridinde...ben aracla tırsıyorum motorcuyuz sonucta bir öküz dalacak emniyete dalgınlıkla kafayı çıkaracak o an diye aklım gidiyor...