Kaza Yaptıttırıldım( Sağ Ayak Alçıda)

Geçmiş olsun yürekçe kardeş, inşallah son kazan olur.Ucuz atlatmışsın korumalı kıyafetlerin önemi birkez daha ortada...Bu dikkatsiz otomobil sürücülerine çok şey diyorumda buraya yazamıyorum ne yazık ki...

sencerim büyük geçmiş olsun:salut:.şaşırdım gece vakti, sana büyük birşey olmaması sevindirici

Sencer geçmiş olsun, seni de Allah korumuş (bugünkü kazalarda epeyce)

yürekçe geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış.
Bölgemizde bulunan kara noktaları belirleyip (hep aynı yerde kaza yapma olayı)3 kat daha dikkat etmemiz gerekiyor.
İnşallah 20 güne kadar motorda olursun.

abimmmm sanadaaaa büyükkkk geçmiş olsunnnn
beterin beteri var ucuz kurtulmuşsun walla
bir an önce saglıgınıa kavuşman dilegiyle

Çok çok geçmiç olsun yürekçe. Aynı gün 15:00 sularında ben de hayatımın en ciddi motor kazasını yaptım. Gerçekten de korumalıklar olmasa ayvayı yemiştim. Tekrardan büyük geçmişler olsun, tekrarı yaşanmasın inşallah...

Sercen arkadaşım geçmiş olsun. Allah başka kaza bela vermesin. Seni en kısa zamanda tekrar aramızda görmek dileğiyle. Selamlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun.bi kurban kes artık.abi insan sevdiğiyle ölmek ister ama daha erken...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun abicim. Ucuz anlatmışsın.

Kardeşim geçmiş olsun önce Allah sonra korumalıklar korumuş :rendeer:

çok geçmiş olsun ,el arabası bile süremeyecek mallara ehliyet verilip bide trafiğe çıkartırlarsa böyle olur neyseki kazanın sonrası olanlar sevindirici hala iyi ve bilinçli insanların olması güzel ayağında düzelir inş.

diyecek bişey bulamıyorum ......:pr:

geçmiş olsun......

geçmiş olsun arkadaşım..Allah sevdiklerine bağışlamış seni

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Sizin sitede başka bir yazınızı okumuştum, kaza sonrası duygularınızı anlatan. Bu ikinci ciddi kazanız sanırım.
Sürüşünüz konusunda bence biraz öz eleştiri yapmalısınız.

Dilerim en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

talep ettim abi. yaralamalı kaza olduğu için mahkemeye çıkacağız. kaza yapan kişi kuzenimin samimi arkadaşı çıktı. ben sürücüye dedim ki, "hiçkimse kötü bir olay yaşamak istemez. benim zararım sadece sağlığı değil, kaskım, çantam ve botumun da karşılanmasını rica ediyorum. unutma ki, şu anda konuşabiliyor olmamı ve çok kötü sonuçlanmamasını korumalıklar sağladı. ya korumalıksız birisine çarpsaydın? o zaman sigortan bunu karşılayabilir miydi? sen beni üzme, ben de seni üzmeyeyim kardeş, anlaştık mı? " dedim. sağolsun her gün beni arıyor.

yalnız merak ediyorum, sigorta şirketleri sadece aracın zararlarını karşılayor sanırım, çünkü sadece araç sigortalı. peki ekipman zararlarını nasıl karşılatabiliriz?

trafik siğortası, sigortalı değilsen sağlık harcamasınıda karşılamak zorunda fakat koruyucu ekipman konusunu bir bilene danışmak lazım.çünki normal zamanlarda kullanılan şeyler olmadığından dolayı. mantıken karşılaması lazım. fakat nerde o mantık.

cok gecmıs olsun ya bu nedır bu aralar ustumuzde kara bulut gıbı gezınıp duruyo herkese bişiler oldu annamadm gıttı motora binerken 2 kere düşünür oldum:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar