Kaza Yaptıttırıldım( Sağ Ayak Alçıda)

asm

Geçmiş olsun hocam.

Büyük bir bâdire atlatmışsın anlaşılan.

Aynayı,sinyali kullanmayan tonla geri zekalı var. (bunların içinde benim arkadaşlarım da var malesef)
Sonra olası veya olan bir kazada suçlu hep karşı taraf olur nedense!

Korumalar da bir yere kadar.

Allah gerekliliğini göstermesin.

Mersin İl Temsilcisi
ya biz ne kadar dikkat etsekte dediğin gibi kaza bizi buluyor nedeni ise çok basit hep ve halende diyorum trafiğimizde bu kadar görgüsüz ego tatmin etmeye çalışan hasta ruhlarını trafikte tedavi etmeye çalışan denyo sürücülerimiz olduğu sürece bu bole devam edicektir bi süre daha

en basidinden bu gün işteydim şirket arabasını kullanıyordum trafikte adama dalıcaktım ya resmen saten tıkış tıkış bi trafik içindeyiz baktım sağ arkamdan aralardan motor yaklaşıo bende kaçabildiğim kadar kaçırdım arabayı sola sınıra kadar sağdaki adamda motoru görüp yolu kapatıo çocuk bu adamın sağına geçio orayı kapatıyor sonunda sıkıştırdım sağ tarafa onu gencide solumdan yolcu ettim...

şirket arabası olmıcaktı şimdi dedim ama nerde....

bi ilginç olayda (yeni rakı tanıtımı yapıodum bu gün) şişeyi arabada kırılmayacak bi yere koymak için zemin hazırlarken polisin elimde rakı şişesiyle arabada beni çekmesi oldu bakalım ofisten ne zaman arayacaklar :queen:
çok ilgin. bi ifadesi wardı arkamdan gelen minibüsteki arkadaşta saolsun arayıp uyarmadı adama izah ederdik en azından boşu boşuna ceza yicez sanırım :farao:

sen içmiyor sadece eline alıyorsun. bişeycik olmaz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yürekçe

Çok geçmiş olsun. İyi atlatmışsın en önemlisi de sana bişey olmamış ama bence o oto sürücüsünün peşini bırakmamak lazım. Sonuçta o sürücünün yaptığı hata bir cana da malolabilirdi. Belki şimdi olmadı ama ileride yine o sürücünün dikkatsizliği yüzünden başkalarının başına kötü seyler gelebilir. En azından tazminat davası açılır mı bilmiyorum. Sonuçta oluş şekli bakımından bana çok ciddi bir kaza gibi geldi. Bir an gözümde canlandırdım da o motosikletin üzerinde ki benmişim gibi düşündüm ve kısa bir kabus yaşadım.

büyük gecmıs olsun hocam.yanlız kaza sonrası yazdıkların gerçekmi şaka mı?çünkü biz motor kullanıcıları uzaydan geldigımız için böle seylere pek alısık degılız.:silent:hele anaftarını getıren kısı yoksa omu uzaydan geldı acaba??

Çok geçmiş olsun aman diyeyim bu aralar bu tarz konular cok acılır oldu dıkkat edelım arkadaslar...Gerci bız nekadar dıkkat etsekte baskalarının dıkkatsizliği(rahatlığı)bu tarz olaylara neden oluyor...Tekrardan çok geçmişler olsun...

geçmiş olsun sencerim. çok üzüldüm. kısa zamanda iyileşirsin umarım. kazaya sebebiyet veren şahıstan parçalanan korumalarını talep etseydin. biliyorsun ki motosikletin kaportası üzerimize giydiğimiz korumalardır.

Moderatör
Gecmis olsun hocam, acil sifalar.. ALLAH daha beterlerinden korusun insallah..

Çok geçmiş olsun büyük tehlike atlatmışsınız.

Korumaların değeri birkez daha kanıtlanmış oldu.Keşke kırıklar olmadan yırtabilseymişsiniz :pale:

Sencer geçmiş olsun kardeşim. Bu yıl şanssız gidiyor senin için. Motor üzerinde şiir yazmayı bırak artık :p

Yaşıyor olman, ciddi bir şeyinin olmaması yeter bize... :rendeer:

çok gemiş olsun, iyiki bot giyiyormuşsun, inşallah kısa zamanda iyileşirsin..

Mersin İl Temsilcisi
büyük gecmıs olsun hocam.yanlız kaza sonrası yazdıkların gerçekmi şaka mı?çünkü biz motor kullanıcıları uzaydan geldigımız için böle seylere pek alısık degılız.:silent:hele anaftarını getıren kısı yoksa omu uzaydan geldı acaba??

kaza sonrası yaşananlar gerçekten büyük şans benim için. sanırım medya bu konuda oldukça etkili olmuş pozitif anlamda.

abi vallahi herkes benim dikkatime imreniyor ama kaza gelip beni buluyor. yalnız o gün bir arkadaş bana dedi ki; "dikkat ettin mi hep aynı muhitte kaza yapıyorsun" şaşırdım ve cidden de doğru :silent:

Baba gecme bi daha sende o muhitten gecmis olsun allah bagislamis seni sevenlerine bundan sonra hic dusmemen dilegiyle:)

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun sencerim. çok üzüldüm. kısa zamanda iyileşirsin umarım. kazaya sebebiyet veren şahıstan parçalanan korumalarını talep etseydin. biliyorsun ki motosikletin kaportası üzerimize giydiğimiz korumalardır.

talep ettim abi. yaralamalı kaza olduğu için mahkemeye çıkacağız. kaza yapan kişi kuzenimin samimi arkadaşı çıktı. ben sürücüye dedim ki, "hiçkimse kötü bir olay yaşamak istemez. benim zararım sadece sağlığı değil, kaskım, çantam ve botumun da karşılanmasını rica ediyorum. unutma ki, şu anda konuşabiliyor olmamı ve çok kötü sonuçlanmamasını korumalıklar sağladı. ya korumalıksız birisine çarpsaydın? o zaman sigortan bunu karşılayabilir miydi? sen beni üzme, ben de seni üzmeyeyim kardeş, anlaştık mı? " dedim. sağolsun her gün beni arıyor.

yalnız merak ediyorum, sigorta şirketleri sadece aracın zararlarını karşılayor sanırım, çünkü sadece araç sigortalı. peki ekipman zararlarını nasıl karşılatabiliriz?

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yürekçe büyük geçmiş olsun. Umarım ayağın en kısa sürede iyileşir.

Çok geçmiş olsun ustadım.:rendeer:
Allah tekrarından esirgesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar