Kaza yaptım:(:(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar dün akşam saat 20:00 civarlarında başakşehir yolu üstünde kaza yaptım benim sarıda kırmızıya yakalanmamak için aceleci davranmam ve o sırada bana kırmızının yanıp karşı tarafa yeşil yanmasının sonucu küçükte olsa bir kaza yaptık motor şuan pert durumda benim biraz dudağım yarıldı bacaklarda birkaç sıyrık bu şekilde atlattım ama en kötüsü ailemden dolayı birdaha motora binemiycek olmam ve içindeki motor sevgisini unutmaya çalışmak babam motoru yaptırıp satıcağını söylüyor bana evin karşısındaki arabayı gösteriyo araçmı istiyosun git bin diye:salut::salut:
neyapıcam bilmiyorum aşırı berbat bir durumdayım belkide son defa hislerimi sizlerle paylaşmak istedim:salut::salut: hepinize kazasız belasız sorunsuz sürüşler dilerim ama ne olur ben yaptım siz yapmayın sarı bile yansa sakın geçmeye kalkmayın:salut::salut:

geçmiş olsun...

küçük bi kaza demişsin sonrada motor pert demişsin:silent:

merhaba arkadaşlar dün akşam saat 20:00 civarlarında başakşehir yolu üstünde kaza yaptım benim sarıda kırmızıya yakalanmamak için aceleci davranmam ve o sırada bana kırmızının yanıp karşı tarafa yeşil yanmasının sonucu küçükte olsa bir kaza yaptık motor şuan pert durumda benim biraz dudağım yarıldı bacaklarda birkaç sıyrık bu şekilde atlattım ama en kötüsü ailemden dolayı birdaha motora binemiycek olmam ve içindeki motor sevgisini unutmaya çalışmak babam motoru yaptırıp satıcağını söylüyor bana evin karşısındaki arabayı gösteriyo araçmı istiyosun git bin diye:salut::salut:
neyapıcam bilmiyorum aşırı berbat bir durumdayım belkide son defa hislerimi sizlerle paylaşmak istedim:salut::salut: hepinize kazasız belasız sorunsuz sürüşler dilerim ama ne olur ben yaptım siz yapmayın sarı bile yansa sakın geçmeye kalkmayın:salut::salut:

geçmişolsun benimde başıma gelmişti motoru bırakmıştım 3 ay ama sonra dayanamadım gene aldım hayırlısı olsun bende sarıda geciyodum artık dikkatli olurum

geçmiş olsun allah beterinden korusun

herkese çok teşekkür ediyorum dudağımın yarılmasıhakkında hiç bir bilgim yok arkamda bir arkadaşım vardı beraberdik onun söylemesine göre kaza esnasında arabaya kafa atmışım sanırım büyük bir ihtimal dudağımın yarılmasıda o esnada oldu ama bana en kötü dokunan şey yukardada dediğim gibi motoruma çok üzüldüm ve bir kaç sene motorsuz kalıcağım için çok üzgünüm:salut:mtden bazı abilerimin bir sözü vardır asla kendine ben usta şöförüm deme diye ben 3 senedir motor kullanıyorum ufak tefek kazalarım olmuştu ama böyle bir kaza yaşamamıştım motoru pert edicek kadar ve son günlerde arkadaşlar dikkat et dediği zaman bile aman be ne olcak 3 senelik şöförüm bişi olmamış şimdi mi olucak derdim gülümserdim ama işte şimdi anladım ama geç anladım asla kendinize usta şöförüm demeyin hayatınızın yarısını motor üstünde geçirmiş olsanız bile her zaman dikkatli olun ve trafik kurallarına uyun:salut::salut:

herkese çok teşekkür ediyorum dudağımın yarılmasıhakkında hiç bir bilgim yok arkamda bir arkadaşım vardı beraberdik onun söylemesine göre kaza esnasında arabaya kafa atmışım sanırım büyük bir ihtimal dudağımın yarılmasıda o esnada oldu ama bana en kötü dokunan şey yukardada dediğim gibi motoruma çok üzüldüm ve bir kaç sene motorsuz kalıcağım için çok üzgünüm:salut:mtden bazı abilerimin bir sözü vardır asla kendine ben usta şöförüm deme diye ben 3 senedir motor kullanıyorum ufak tefek kazalarım olmuştu ama böyle bir kaza yaşamamıştım motoru pert edicek kadar ve son günlerde arkadaşlar dikkat et dediği zaman bile aman be ne olcak 3 senelik şöförüm bişi olmamış şimdi mi olucak derdim gülümserdim ama işte şimdi anladım ama geç anladım asla kendinize usta şöförüm demeyin hayatınızın yarısını motor üstünde geçirmiş olsanız bile her zaman dikkatli olun ve trafik kurallarına uyun:salut::salut:

demekki kaç yıllık olunursa olunsun oluyor kaza her işte bir hayır vardır de belki biraz ara vermek senin içinde ii olur ailen seni sewdiği ve sana birşey olmaması için motoru satacaktır en kısa zamanda yine motorun olur sanırım tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun...

küçük bi kaza demişsin sonrada motor pert demişsin:silent:

küçük bir kazaymış en azından arkadaşımın ve arabadaki insanların söylemesi ben kaza hakkında hiç birşey hatırlamıyorum nasıl oldu kaç km hızla gidiyodum ne zaman araba çıktı nasıl çıktı bilmiyorum hepsi sanki beynimden silinmiş hiç bişey hatırlamıyorum:pale::pale:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun da ben anlamadım, kask var mıydı yok muydu? Kask varsa dudağın nasıl patladı? Acil şifalar dilerim kardeşim, ailene de hak vermemek elde değil. Son kazan olsun umarım.

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, zamanla herşey düzeliyor hayatta, bu sıkıntıda geçer, birgün gülersin dert etme, iyi olmaya bak.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
acele gitmişsin Allahtan ecele gitmemişsin

çok geçmiş olsun

parpi geçmiş olsun canım sana bişe olmamış boşver zaten baban istemiyordu bildiğim kadarıyla motor kullanmanı mazeret oldu işte hayırlısı bu arada senin motor zaten pertti lan :cat::rendeer:

parpi geçmiş olsun canım sana bişe olmamış boşver zaten baban istemiyordu bildiğim kadarıyla motor kullanmanı mazeret oldu işte hayırlısı bu arada senin motor zaten pertti lan :cat::rendeer:

doğru söylüyosun abi ama o motor benim herşeyimdi bütün arkadaşlarımdan daha yakındı en yakın dostum gibiydi hatta yeri geldiğinde canlıymış gibi zaman zaman onunla konuşmuşluğum bile var:):) ben bırakamam bu motor sevdasını ama ne yapıcam bilmiyorum ama alışması zor olcak gibi:pale::pale:

geçmiş olsun parpi...
üzme kendini Allah beterinden saklasın saglıgın yerinde çok şükür motorun da kısa zamanda gene olur inşallah

Geçmiş olsun. Hatalarından ders çıkarmış olman ve hala hayatta olman sevindirici.

Kaza yapmış olman motorculuğu terk etmeni gerektirmez. Umudunu ve hevesini kaybetmemelisin. Ama yukarıda da belirttikleri gibi sanırım korumasız biniyorsun ve bu en kötü şey...

çok biyik geçmiş olsun arkadaşım. inşallah hayallerin sona ermez

çok geçmiş olsun
bence herşeyi birkenara bırakıp önce kendi sağlığını düşünmelisin toparlan sonrea bir caresine bakarsın

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
parpiiiii, kask diyorum?? Var mıydı yok muydu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar