Kaza Sonrası Motorumun Hali ve Hayatımı Borçlu Olduğum "Kask" ın ÖNEMİ!

vay vay vay arka arkaya kaza haberleri geliyor... büyük geçmiş olsun kardeşim... havaların ısınması bize yaramadı mı ne :silent: herkes dikkatli olsun arkadaşlar :rendeer:

Çok geçmiş olsun umarım son kazan olur , karşı taraf 8/6 kusurlu olduğunda , motorunun masraflarının hepsini mi karşılıyor yoksa 8/6 sını mı ? Kasko nun bu paranın bir kısmını senden tahsil etme ihtimali varmı ?
Bilelim öğrenelim ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun umarım son kazan olur , karşı taraf 8/6 kusurlu olduğunda , motorunun masraflarının hepsini mi karşılıyor yoksa 8/6 sını mı ? Kasko nun bu paranın bir kısmını senden tahsil etme ihtimali varmı ?
Bilelim öğrenelim ;)

Hayır Tamamını Karşı tarafın sigortası karşıyalacak. cebimden Tek kuruş Çıkmayacak. Şimdi Metin Ustayla Konuştuk eksper (doğrumu yazdım bilmiorum)
Gelip bakıcak hasar raporu cıkarıcak 3 Gun içinde Tüm parçalar Gelir 2 Günde Toplarız dedi. en Çok 2 Hafta Beklersin dedi Çok şükür Atlattım ben en az 1 ay sürer diye bekliyordum içimi rahatlattı "Ankara Başkent Motosiklet" Metin usta .:queen: :queen:

çok geçmiş olsun kardeşim. umarım başına birdaha böyle bir olayla karşılaşmassın

Öncelikle çoooook geçmiş olsun,inşallah sende bir hasar yoktur.
Bu kazada karşı tarafın asli kusurlu olması(8/8 bile olsaydı)sizin hatasız olduğunuz anlamına gelmemeli.Nedenmi?
Motor sürücülüğü diğer araçlardan farklı olarak,ufak hataların bedelini bedenimizle ödememizdir.
Motor üzerindeyken,aynen karete filmlerinde çember içerisindeki kahramanın cansiperane mücadelesi gibi uyanık,dikkatli,360 derece etrafında olup bitenden haberdar olmalı ve aynen bir satranç oyuncusu gibi 3-5 hamle sonrasını okuyup gerekeni yapmalıyız.
Tekrar geçmiş olsun.

ihtiyarın söylediklerine de aynen katılmakatayım ayrıca

tekeriniz düz bassın
kazasız keyifli sürüşler dilerim herkese

Yahu baya buyuk kazaymış seninkisi. Çok büyük geçmiş olsun :(
Umarım birdaha başına gelmez... :(

ya bide kaskın koruman olmasaydı bunla gecmıs olsun.:rendeer: ...allah kımsenın basına vermesın

Çok geçmiş olsun Juniors.. Allah seni korumuş, inşallah hepimizi de kazadan, beladan korusun..

çok büyük geçmiş olsun... bence yapabiliyorsan kaskoya montunu ve kaskınıda ödettir!!! zira benim bildiğim kadarıyla kask 1 kez korur....

Kardes cok gecmis olsun inan cok sansliymissin canin sagolsun senin motor degilmi tekrar gelir :)

tekrar gecmis olsun abicim. allah beterinden saklasın,trafikteki hicbir araca ve yaya ya kaza bela gostermesin işallah.

geçmiş olsun sende birşey olmamasına sevindim,kaskın ve montun resimlerini atarmısın onlardaki hasar varsa nasıldır merak ettim,allahtan sana birşey olmamış.daha dikkatli olmalıyız arkadaşlar.

büyük geçmiş olsun.. cok şükür sende bir şey yok.. motorunu nasıl olsa sigorta yaptırır... zaten yeni makina düşünüyomuşsun.. Alınca onu da görürüz inşallah..

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Yanlız kaskta dışarıdan hasar yokmuş gibi gözüksede iç taraftan zayıflamış olabiliyor, kaskın koruma özelliği azalıyor bir bilene gösterirsen iyi olur, yeni bir tane almak en mantıklısı can bu şakaya gelmez.

Allah korumuş. arkadaşım gerçekten çok geçmiş olsun, sende birşey olmaması sevindirici

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar