Kaza Sonrası Motorumun Hali ve Hayatımı Borçlu Olduğum "Kask" ın ÖNEMİ!

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekrar geçmiş olsun .. karşı tarafın kusurlu bulunması iyi olmuş .. lütfen çok daha dikkat edelim

Forumdan Uzaklaştırıldı
tekrar geçmiş olsun .. karşı tarafın kusurlu bulunması iyi olmuş .. lütfen çok daha dikkat edelim

ah ah neler çektim bır bilsen, gerçi biliosunda:p

Dün gece sabaha kadar rüyamda cebelleştim Karakolda :) Çok şükür geçti

Çok saolun arkadaşlarım sizlerde Olmasanız

çok geçmiş olsun kardeşim herşeyden önce sağlık önemliolan cana galmesin herşey düzelir:( bakbende kaza yaptım ama olan bana oldu keşke motor parçalansaydı da bana birşey olmasaydı diyorum :(

geçmiş olsun kArdeş sana bişey olmaması sevindirici,cana gelecegine mala gelsin,senden önemli degil ya motorun,ilk önce saglık gerisi boş.biliyorum bende kaza yaptım benim motorunda ön tarafı böyleydi ilk önce ayaga kalkıp motora baktım ama etrafımdakiler bana bakıyordu, şimdiki aklım olsa motora bakmaz hastaneye giderdim sonradan ayagımda şişlik oldu sargıya aldılardı,
yani şu bişeyim yok deyipde hastaneye gitmemezlik yapmayalım ilerde mutlaka bi sorun çıkıyor.
tekrar çok geçmiş olsun kardeş.

gecmıs olsun kardesım allah daha beterınde esırgesın ucuz kurtulmussun allah cumlemıze kaza bela vermesın onun ıcın her zaman yola cıktıgımda fatiha suresı okurum bıde motorun kaskosu varmı varsa zaten perte cıkar dırek bende hasarlı ıs yapıyorum kazalı motorda alırım yenıden gecmıs olsun

Moderatör
Gecmi$ olsun hocam.. Kotu de olsa tecrube olmu$tur herhalde.. ALLAH beterinden saklasin.. Bizlerinde kulagina kupe olur in$allah..

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun kardeşim herşeyden önce sağlık önemliolan cana galmesin herşey düzelir:( bakbende kaza yaptım ama olan bana oldu keşke motor parçalansaydı da bana birşey olmasaydı diyorum :(

Saol dostum Allah Hiç birimize Kaza gostermesınde, sana ne oldu :silent:

Allah Hiç birimize Göstermesin Arkadaşlar Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun juniors.Allah tekrar yaşatmasın.Kazanın oluş şeklini bilmiyorum ama trafikte motorcuları tanımayan,tanımak istemeyen,motorculara serseri gözü ile bakan magandaların(ESASINDA KENDİLERİ SERSERİ ÇÜNKÜ KENDİSİNE SAYGISI OLMAYAN İNSANIN BIRAKIN MOTORCULARI BİSİKLET SÜREN İNSANLARA BİLE SAYGISI OLAMAZ.) cezalandırılması şart ve ağır cezalar verilmesi gerekiyor.Çünkü umursamadıkları motorun üstündeki bir insan ve bir can.Kendi canı nasıl kıymetli ise o insanın canıda kıymetli.Bu yüzden motorcuların trafikte ve yaşamda daha tanınır hale getirilmesi içinde bizimde motorcular olarak birşeyler yapmamız lazım.Birlikten kuvvet doğar.Birlikte sesimizi duyurursak kanun bile çıkarttırırız.Bana göre uygulama da araç kullanan ile motor kullananın aynı haklara sahip olması gerek.Ama malesef öyle değil.
Herkese sevgi ve saygılarımla.

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun
umarım sende fazla birşey yoktur
verilmiş sadakan varmış

Kardeşim geçmiş olsun. Allah uzun ömürler versin.
Kazasız bir motolife dilerim.

büyük geçmiş olsun diyorum arkadaşım geçen hafta aynı şansızlığı bende yaşadım 600f ile virajı alamayarak röfüje girdim.motorun üzerinden uçtum neyseki bişeyim yok ucuz atlattım şükürler olsun. motorda ayna, sinyal filan kırıldı birde grenajlarda çizik ve kırık var. ama ucuz kurtulduğum için çok şanslıyım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar