Kaza Sonrası Motorumun Hali ve Hayatımı Borçlu Olduğum "Kask" ın ÖNEMİ!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun inşallah son olur.
sakıncası yoksa kaskın ve montun resimlerini de paylaşır mısın? teşekkürler.

Tabi arkadaşım çekerim Kaskın Vizöründe Çizikler var baya Vizörü deiştirdik Montumunda omuz kısmında dırsek kısmında ve on kısmında sıyrılmalar var.

geçmiş olsun ..kasko yoktu değilmi?

Benim Özel Kaskom yoktu. Karşı Taraf 8/6 kusurlu bulunduğundan Onun kaskosu Yaptıracak. Bugun başlatıcaz işlemleri. saolasın ayrıca.

aytskal & Redrose & Kaiser & Shakulin & Egelim & Blizzard-Beast & Aykan & Komutan & Dishy & Bbrr & Dinmeyen & Tanju & Erginbay & Cloud & Gokhan2433 & Tamerr & Kirke & By Mükemmel & Edy
Hepinize Çok teşekkür ederim, Allah Hiç birimize Kaza Bela Yaşatmasın.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bune yaw hergün yeni bir kaza haberi artık buraya girmeye bile korkuyorum arkadaşlar biraz daha dikkatli olalım desem ne fark eder 4tekerler dikkat etmese neyse kardeşim çok geçmiş olsun:pale:

Allah korumus arkadasim çok büyük geçmis olsun ....seni kutlarim bu kadar temkinli olmandan ötürü

Bugün Sabah Emniyetden Kaza Raporunu aldım, Karşı Taraf 8/6 Kusurlu bulundu. sigortası yaptıracak ve Anlaştığım elemana satacağım motoru.
Birazdaha İyi Bişey alıcam Umarım Bu İlk ve son kazam olur.

Öncelikle çoooook geçmiş olsun,inşallah sende bir hasar yoktur.
Bu kazada karşı tarafın asli kusurlu olması(8/8 bile olsaydı)sizin hatasız olduğunuz anlamına gelmemeli.Nedenmi?
Motor sürücülüğü diğer araçlardan farklı olarak,ufak hataların bedelini bedenimizle ödememizdir.
Motor üzerindeyken,aynen karete filmlerinde çember içerisindeki kahramanın cansiperane mücadelesi gibi uyanık,dikkatli,360 derece etrafında olup bitenden haberdar olmalı ve aynen bir satranç oyuncusu gibi 3-5 hamle sonrasını okuyup gerekeni yapmalıyız.
Tekrar geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim' ne sana ne'de motosiklet'ci bir kardeşimize......

yine miii kazaa!!!. 3-4 gündür siteye her girdigimde ana sayfada kaza haberi okumaya başladım. ve olayın en üzücü tarafı ise bu kazaları engelleme şansımız pek yok . biz dikatli olsakta karşı taraf dikkatli olmuyor. yapabilecegimiz en iyi şey tam korumalı bir şekilde motosiklete binmek..

geçmiş olsun arkadaşım sana birşey olmaması sevindirici. umarım istedigin motoru alır ve kazasız belasız kullanırsın...

Geçmiş olsun.Umarım en yakın zamanda toparlarsın.Cbfcılar olarak üzüldük :(

Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun ama sen yine iyi atlatmışsın en büyük şansın korumalarının olması. Kemal arkadaşımız pazartesi günü adana mersin otoyolu karaisalı sapağında kaza geçirdi. Üzerinde korumalı montu ve kaskının olması kafa ve gövde kısımlarından yaralanmasını önledi fakat bacakları ve ellerinde çok ciddi aynı zamanda telafisi mümkün olmayan hasarlar oluştu.

Demek istediğim şudur ki; lütfen dikkatli ve korumalı olalım. Kemal arkadaşımızın dediği gibi "Tedbirli olmak pişman olmaktan iyidir."

abim çok geçmiş olsun sana bişey olmamış ya canın sağolsun hem kaskoda yapıyomuş verilmiş sadakan varmış :cat:

ben geçen yıl 3 kez kaza yaptım bu adama hep tecrübe oluyo cana gelmesin yeterki :cat:

çok geçmiş olsun juniors.sana bir şey olmaması bizim için yeterli.daha dikkatli olman dileklerimle.maganda çok trafikte

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gurkay & Necdet & Kerem Merter & İhtiyar & Darkdiamond & Desperadost & Rainboss & Elint & onr.Sual & Erdo2002 & İmistanbullu & @hmedim & Sellcuk & elessar & sahinbirinci

hepinize Çok teşekkürler Allah Hiç birimize Kaza bela vermesin.

Geçmiş olsun seninde dediğin gibi umarım birdaha böyle bir olay yaşamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar