Kaza Sonrası Motorumun Hali ve Hayatımı Borçlu Olduğum "Kask" ın ÖNEMİ!

Büyük geçmiş olsun,sen de bişey olmasın da.Allah başka kaza göstermesin.Keşke trafikteki sürücüler motosikletlere brz dikkat etselerde kazalar azalsa.

kardeş çok geçmiş olsun ya geçende mesaj attım ben sana motorla ilgili... bilmiyorudum kaza yaptığını.ayıptır sorması kaçtan sattın motoru

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2.900 Ytl Arkadaşım.
...........................

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Len naaptın öyle motora?....O kadar özenmiştik metinle yaparken...Üzüldüm bak şimdi...:salut: .

Ama sana bişey olmaması sevindirdi....Çok büyük geçmiş olsun.....:rendeer: 1 - 2 gün metin in oraya gitmemek lazım:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun kardeş........................

Forumdan Uzaklaştırıldı
Len naaptın öyle motora?....O kadar özenmiştik metinle yaparken...Üzüldüm bak şimdi...:salut: .

Ama sana bişey olmaması sevindirdi....Çok büyük geçmiş olsun.....:rendeer: 1 - 2 gün metin in oraya gitmemek lazım:p

Sorma Abi Talihsizlik,Allah Korudu, Hem can olarak Hem mal olarak İyi yırttım Trafik Raporunu aldım, Metin usta 2 güne toparlar:) Yarın Abim Çağırcak bakalım gelip alcaklar garajdan motoru 3-4 gune parçalar gelir 2 güne toparlarız demiş bakalım inşallah. Herşeyden öncesi Motoru alacak eleman a helal olsun toparlanır alıcam motoru demiş.

Arkadaşlar Çok teşekkür ederim. Korumasız Asla Yola Çıkmayın.
İyi günler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
tekrar gecmıs olsun abıcım.....yahu ben okadarda tahmın etmıyordum ne olmus öyle motora...gercektende ucuz atlatmıssın abıcım......

gecmis olsun ama aklinda olsun dostum..bi dahaki sefere..motorunla kafadan vurma..oyle durumda yatir motoru..birak girsin arabanin altina..neyse gecmis olsun..

Geçmiş olsun arkadaşım.Bende 1 saat önce kaza geçirdim araba önüme kırdı bi anda ve ben frenlere asıldım ama kacmaya fırsat bulamadan yerde buldum kendimi korumalı olmam sayesinde kask,mont,pantolon,eldiven.Motorumda bişe yok sol baş parmağımda hafifi bi acı sadece.Arac hundai getz idi ama plakasını göremedim basıp gitti şeerefsizler:pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah korumuş...nasıl oldu dostum kaza...

Rapor ek teki gibidir ;

06 AD ... Plakalı Oto sürücüsü Turgut Reis Caddesin"den Anıt Caddesi Tandoğan Kavşağı İstikametine dönüş Yapmak isterken Eşdeğer Kontrolsüz kavşak Olan Anıt Caddesi - Turgut Reis Caddesi Kavşağına geldiğinde Düz Yoluna Devam eden araçlara İlk geçiş Hakkını verip Diğer Araçların geçişini tamamladıktan sonra dönüşünü yapması gerekirken Aksine hareket ettiği kazada 2918 sayılı Kanunun 84.maddesinde Yer alan Kod:6 Kural ihlali görüldüğü, 06 ZNJ 09 Plakalı Motosiklet sürücüsünün kural ihlali görülmediği kusur bulunmadığı tespit edilmiştir.

Kişi Bı anda Onume fırlardı durdu ılerledı durdu ılerledı fren yaptım ama iş işten geçmişti.

Geçmiş olsun arkadaşım.Bende 1 saat önce kaza geçirdim araba önüme kırdı bi anda ve ben frenlere asıldım ama kacmaya fırsat bulamadan yerde buldum kendimi korumalı olmam sayesinde kask,mont,pantolon,eldiven.Motorumda bişe yok sol baş parmağımda hafifi bi acı sadece.Arac hundai getz idi ama plakasını göremedim basıp gitti şeerefsizler:pr: :pr:

Aman dikkat et nolur. İyi aile Çocukları çok ne yazıkki, Memleketimizde İnsan canına verilen değer belli.

Son düzenleme:
kardeşim geçmiş olsun allah korumuş

Rapor ek teki gibidir ;

06 AD ... Plakalı Oto sürücüsü Turgut Reis Caddesin"den Anıt Caddesi Tandoğan Kavşağı İstikametine dönüş Yapmak isterken Eşdeğer Kontrolsüz kavşak Olan Anıt Caddesi - Turgut Reis Caddesi Kavşağına geldiğinde Düz Yoluna Devam eden araçlara İlk geçiş Hakkını verip Diğer Araçların geçişini tamamladıktan sonra dönüşünü yapması gerekirken Aksine hareket ettiği kazada 2918 sayılı Kanunun 84.maddesinde Yer alan Kod:6 Kural ihlali görüldüğü, 06 ZNJ 09 Plakalı Motosiklet sürücüsünün kural ihlali görülmediği kusur bulunmadığı tespit edilmiştir. Bu seni kandırmasın çünkü bir gerçek varsa oda senin mağdur olduğundur.

Kişi Bı anda Onume fırlardı durdu ılerledı durdu ılerledı fren yaptım ama iş işten geçmişti.İşte onun saçma hareketlerini ne güzel anlatıyorsun gördün hafızanda kayıtlı peki neden bu olumsuz hareketleri öngöremedin? Ama senin için iş işten geçmişti çünkü senin kaportan vücudun.

Aman dikkat et nolur. İyi aile Çocukları çok ne yazıkki, Memleketimizde İnsan canına verilen değer belli.
Kimse senin canına annen,baban ve kendin kadar dağer veremez

Lütfen ne olursun kırılma,senin başına gelen bu talihsizlikten hep beraber ders çıkaralım.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Lütfen ne olursun kırılma,senin başına gelen bu talihsizlikten hep beraber ders çıkaralım.:rendeer:

Yok abi estafurullah sözlerinde sonuna kadar haklısın Tecrübe İnsanın Tek parayla kazanamayacağı şeydir. Tecrübelerini dinlemekten Paylaşmandan Mutluluk duyarım saol.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar