[Kayseri - MT]

bilemicem artık ne tarz motor olduklarınıç orası haka açık yoruma kaldı artık :queen:

uzun zmndır gıremıorum nasılsnz mıllet mehmet abi bu arada tanıstıgıma memnun oldum gercekden :D musaıt bı zamanda yanına ugrarım...2 sohbet ederz senn de vaktınn oldugu bı zmn !

slm arkadaşlar ismim ayda kayseri talas ta oturuyorum motorsiklet hastası biriyim ama motorum yok motoru olan arkadaşlar varsa onlarla takılmak ve gezmek isterim şimdilik bu kadar

uzun zmndır gıremıorum nasılsnz mıllet mehmet abi bu arada tanıstıgıma memnun oldum gercekden :D musaıt bı zamanda yanına ugrarım...2 sohbet ederz senn de vaktınn oldugu bı zmn !

bende memnun oldum ömür ne zaman istersen buyur gel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 PM ----------

slm arkadaşlar ismim ayda kayseri talas ta oturuyorum motorsiklet hastası biriyim ama motorum yok motoru olan arkadaşlar varsa onlarla takılmak ve gezmek isterim şimdilik bu kadar

hoş geldiniz kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:20 PM ----------

gezme konusunda size tuncay arkadaşımız yardımcı olabilir oda talasta nede olsa

sizden başka aktif olan pek kimse yok sanırım tamam motora da baktım kanuninin sitesinde beni gezdirirmi acaba :pale:

tuncay beyin akşam işi yoksa acaba gezdire bilirmi beni yakıt parasını ben karşılarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar