[Kayseri - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yemek ısmarlayamam ama !!! simit ısmarlarım plaka masrafları için bilene param yok bi destek çıksanız bana :queen: :p

ferhat abi kusur abakma bu gün gelemdim dükkanın oraya. işlerim vardı.. e bi foto koyda gözümüz gönlümüz açılsın. bakalım kuyruğu yamuk mu değil mi :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------

pazar 6 da görüşürüz:cat:

o0oo murat abi seni buralarda görürmüydük:) özlettin kendini yaw

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 PM ----------

la oglum amca oglunun dügünü var ben nasıl geliyim

düğün gündüz değil ya. akşama yetişirsin inşallah :)

Yeni motorun hayırlı olsun Ferhat Bey Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin...

Çok çok teşekkürler aslan daha iyisi sana olsun ama,lütfen bey demiyelim birbirimize çok resmi oluyor ferhat diyebilirsin bana :) :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:27 PM ----------

ferhat abi kusur abakma bu gün gelemdim dükkanın oraya. işlerim vardı.. e bi foto koyda gözümüz gönlümüz açılsın. bakalım kuyruğu yamuk mu değil mi :p

Valla tuni bende gelemedim o saatte,gelsende beni bulamazdın zaten ancak mehmetle akşam saat 20:00 da toparladık motoru,resimler mehmet'te..
Hep benim kuyruk birazda senin kuyruğu düzeltsek ne olur yanii :mrgreen: :)
durumu düzelteyim size benden parmak tatlısı söz :p pardon şeker pare diyecektim....selamlar

Mehmet sana ayrıca teşekkür yardımların için :rendeer:

valla gel dedin geldim ferhat abi 2 saat bekledim gelmedin bende saya saya geldim geri eve hatta o sinirle full dolu sigaramı unutmusum.:p

valla gel dedin geldim ferhat abi 2 saat bekledim gelmedin bende saya saya geldim geri eve hatta o sinirle full dolu sigaramı unutmusum.:p

Yaww insan bir telefon açar gelmeden önce,neyse yusuf telafi ederiz,sana bende bir adet puaça :mrgreen:

Ben biliyodum gelmeyecegini o yuzden evden cikmadim. Hava da amma kotu ya bi isinamadi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar