[Kayseri - MT]

inek hyo yu geçer...
caracal geçtiyse inek hayli hayli geçer :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 AM ----------

murat nerelerdesin be!!! murat boyar diyeyimde karışmasın malüm murat çok :) ıpılıp murat bile var..
valla ha nerelerdfe murat abi. özledik valla

burdayım merak etmeyin.çalışıyorum. haftasonu görüşelim ama hava yağışlı olacak gibi.

evet kayseri mt.su gün itibariyle çalışkan arkadaşınız komiteden 85 alarak artık stajer doktor olarak karşınızda:p

evet bu günden sonra haylaz arkadaşınız bi dersten kaldı diğer derslerden geçti tez ini de verdi.bundan sonra stajyer diyetisyen artık :)
yusuf hani mesaj çekecektin ne oldu???

valla tuni yunusla işimiz vardı onla bulusak dedik biraz geç kaldı bende hemen gideriz die sana mesaj atmadım.yarın görüşürüz zaten ortalık fırtına.

bu hava bile değil ya. başka bişey....
kıyamet mi ne geliyo. sabahtan beri bi toz bulutu içindeyiz sanki sahra çölü burası... gerçi pek farkı yok etrafta bi ağaç bile yok :) allahtan kayseriler çalışkan da şehir yeşil yinede :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------

burdayım merak etmeyin.çalışıyorum. haftasonu görüşelim ama hava yağışlı olacak gibi.
murat abi ne oldu logo işi ne durumda çizimler?

bu hava bile değil ya. başka bişey....
kıyamet mi ne geliyo. sabahtan beri bi toz bulutu içindeyiz sanki sahra çölü burası... gerçi pek farkı yok etrafta bi ağaç bile yok :) allahtan kayseriler çalışkan da şehir yeşil yinede :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------

murat abi ne oldu logo işi ne durumda çizimler?

mehmet abi bi t-shirt bastırmıs ona bakalım.herkes beğenirse tamamdır bu iş:rendeer:

hmm ii fikir bi bakmamız lazım..
ama başkan yok ortalıklarda yine. acaba lotodan felan 6lıyı mı tutturdu ne?:)

Selamın aleyküm :rendeer:

Yeni bir endurocu geldi kayseri mt'ye...siz beni iyi tanıyorsunuz ama neyse biraz düşünün şöyle :cherry: motorun hasosudur enduro diğerleri benim gözümde mobilet gibi durur :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 PM ----------

Unutmadan' race'cilerden hiç hoşlanmam umarım ufak cc takılıyorsunuzdur...

m.s

Selamın aleyküm :rendeer:

Yeni bir endurocu geldi kayseri mt'ye...siz beni iyi tanıyorsunuz ama neyse biraz düşünün şöyle :cherry: motorun hasosudur enduro diğerleri benim gözümde mobilet gibi durur :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 PM ----------

Unutmadan' race'cilerden hiç hoşlanmam umarım ufak cc takılıyorsunuzdur...

Hoşgelmişsin ...

hoşbulduk kardeşler eyvallah :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 PM ----------

Yaww arkadaşlar erciyes üniv içinde siyah iki tane toplama motor gibi böyle bir motor gördüm (biri çakma cruiser diğeri çakma race)onlar buradalarmı acaba...

heleki bir tane hyocu var gezinip duruyor univ içinde !!!

birde çakma yamahacı var roadstar kullanıyo insan utanır be o motordan yamaha olurmu hiç :)

valla bende diyom adama o çin malına yamaha çıkartma yapıştırılırmı die. ama işte abimiz söz dinletemiyoz ki..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar