selam arkadaşlar eee askerliği de yedik bitirdik. tuni amma çok fotoğraf çekmişiniz süper olmuş gezi maşallah. haftaya görüşürüz. kazasız sürüşler.
arkadaşlar 2 aylığına iş icabı kayserideyim. Tanışmak dileğiyle.
paran çoksa gel sana sym vereyimde gözün atv görsün:cat:
yeni gelenler hg niz kalıcı ve katılımcı olmanız dileği ile:queen:ferhat abi KAYSERİ MT canlanmaya ve KMK (kayseri motosiklet kulübü) ne katılım arttı farkındamısınama malesef ki askere gidiommm
r:geleceğim zaman 1i 10 görmelk isterim haberin olsun:cherry:
arkadaşlar 2 aylığına iş icabı kayserideyim. Tanışmak dileğiyle.
Merhaba , bir ankaradasın, bir kayseride, bence biz ankarada seninle bi tanışalım, ben de yıldız civarındayım (bu arada eski kayserili oluşumdan buraları da takip ediyorum).
akşamki davetime katılan bütün kmk üyelerine teşekkür ederim
Fatih davete iştirak edemedik ama cevizli baklavanı yemiş gibi olduk burdan. Hayırlı Tezkereler...
akşamki davetime katılan bütün kmk üyelerine teşekkür ederim
Fatih teşekkür ederim akşamki davetin için,kesenize bereket :rendeer: çok yedim akşam sığınamadım biraz :mrgreen: :cherry: eve gelince 2'km depar attım...şimdiden sana hayırlı teskereler.
rica ederim frhat abim sizinde ayaklarınıza sağlık darısı senin oğluna:flower:
Bir 40 sene sonra inşallah o günleride görürüz![]()
![]()
Bir 40 sene sonra inşallah o günleride görürüz![]()
![]()
fatih abi güzel davetin için asıl biz sana teşekkür ederiz çok güzel bir gece yaşadık elinize yüreğinize sağlık
teşekkürler barış geldiğin içinhaa bu arada sana baklava ayırırım demiştimyhaa hani hiç aslı yoktu hepsini bitirir sana kalmasdı falla:flower: