[Kayseri - MT]

zaten yaz geldi :) ama önce ehliyet A2 varmı? ben çok çektim ehliyetsizlikten :pr:ama en sonunda aldım :queen:
tekrardan hoşgeldin forumu takp edersen burdan gezilerimizi felan duyuruyoruz.. her zaman bekleriz :rendeer:[/QUOT

ehliyet yok:pale: seneye alacam nasip olursa ;) alınca bağda dağda felan sürerim ehliyeti alınca inerim şehire..

yeni gelenler hg niz kalıcı ve katılımcı olmanız dileği ile:queen:ferhat abi KAYSERİ MT canlanmaya ve KMK (kayseri motosiklet kulübü) ne katılım arttı farkındamısın:)ama malesef ki askere gidiommm:pr:geleceğim zaman 1i 10 görmelk isterim haberin olsun:cherry:

selam arkadaşlar eee askerliği de yedik bitirdik. tuni amma çok fotoğraf çekmişiniz süper olmuş gezi maşallah. haftaya görüşürüz. kazasız sürüşler.

Mehmet abi tatlı için söz veremiyorum sen durumları biliyosun ama gelmeye çalışacağım

ya fatih abi bana kalırsa ben şimdi ordayım sen bliyosun ama durumlar farklı işte:pale::salut:

Hoşbulduk arkadaşlar

yeni gelenler hg niz kalıcı ve katılımcı olmanız dileği ile:queen:ferhat abi KAYSERİ MT canlanmaya ve KMK (kayseri motosiklet kulübü) ne katılım arttı farkındamısın:)ama malesef ki askere gidiommm:pr:geleceğim zaman 1i 10 görmelk isterim haberin olsun:cherry:

Hoş geldiniz diyen tüm arkdaşlara teşekkür ediyorum tek tek alıntı yapmak yerine buradan cümleten cevap yazıyorum: Hoşbulduk arkadaşlar... Motorsiklet geleceğin ulaşım aracı olmaya aday ki bu yüzden MT türü gruplara katılım artarak yükselmeye devam edecektir.

jr.

arkadaşlar 2 aylığına iş icabı kayserideyim. Tanışmak dileğiyle.

arkadaşlar 2 aylığına iş icabı kayserideyim. Tanışmak dileğiyle.
hoşgeldiniz:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 PM ----------

YARADANA KURBAN YAAAA BENIM TOPRAKLARIMDA SONUNDA MT ACTILARR YUBİİİİ:cherry:
ünlümotor ve ferhat abi sayesinde bayağı canlandı canlanmakla kalmadı her hafta gezi düzenlemeye başladık bile:cat:

jr.

ben yenişehir tarafındayım meydan dışında pek biryer de bilmiyorum =) ama yarın öğreneceğim. sağolun. mavi aguila 650 forumda mı? onumden gecti de bugun.

jr.

hyosung gv 650 aguila. herhalde burada değil. en büyük kanuni bayii hangi semtte var? ellerinde cok model var mı gidip gezeyim.

kanuni bayiisi çok pazif abi:farao:kayseride en çeşitli motor bizde var buyur gel çayımı iç düvenönündeyim:cat:ünlü motorsiklet

jr.

ne markalar var elinde? bende limit 3000-3500. kanuni var mı? gelirim valla.

jr. abimiz hoş geldiniz aramıza. demek baya bi zaman bizimlesin :)
umarım güzel anılarla burdan ayrılırsın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 PM ----------

Talas ' a gelirsen uğra bi çayımı iç.
yerin nerde abi? :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 PM ----------

selam arkadaşlar eee askerliği de yedik bitirdik. tuni amma çok fotoğraf çekmişiniz süper olmuş gezi maşallah. haftaya görüşürüz. kazasız sürüşler.

o0o murat abi özledik seni yaw. hadi gel artık..haftayı 4 gözle bekliyoruz.
valla ne çabuk bitirdin askerliği anlamadık he :queen:

jr.

saolasın tundzhay kardeşim. ankaraya bi döndüğümde ekipmanımı getireyim de birinize artçı olayım bi gezide.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar