Bi de Pınar vardı. Birdenbire kayboluverdi ortalıktan.
iki tane vardı sanırım...hangisi ?
Bi de Pınar vardı. Birdenbire kayboluverdi ortalıktan.
Evlendin mi ???
Rigel
Tanrının kırbacı (kimsenin aklına gelmeyen programlara katılırdı)
Kıllı tarkan(arlarda türkü söylerdi pek görünmüyor)
Skullhunter(bir görünüp kayboluyor)
Teşekkürler, unutmamışsınız. Buralardayım aslında ama yazacak fazla vakit bulamadım bu aralar...
Kazanin gurultusu size gelmemismi, hayretyes evlendim antalya dayim ducati de burda, isimi kurdum, hayat super? dairisi basiniza
Bende rigeli çok özledim...selam edin....
okulyolu vardı bir zamanlar...otu kelebeği herşeyi paylaşırdı...o geldi aklıma...
sonra Tekirdağlı Recep abimizde koptu gitti...niki shadov vt...eski modlardan...çoğunuz bilmezsiniz...
beni en çok güldüren detay ise teknik mecburiyetten İMPORTANT la başlayan ilk üyeler...veritabanını çok gezdim...ilk zamanların mesajları tam komedi evlere şenlik...
5x..watercolours bakınıp yazmıyorlar artık...ikiside hatun kişilermiş Ankarada öğrenciymiş efsaneye göre..
ve tabiki PROMETHEUS özlenenler arasında...harcandı gitti...kim uğruna...küçük aga mutlu olsun diye ...değdimi...hayır...
Teşekkürler, unutmamışsınız. Buralardayım aslında ama yazacak fazla vakit bulamadım bu aralar...
Berkant hocamdan (Rigel) haberi olan var mı?
Bir sitede bu fotoya rastladım, o günden beri kafamı kurcalıyor.
motor tutuyor, isim tutuyor ama sıfat tutmuyor. :silent:
Sevgili kardeşim Gültekin,
o resim beni de şaşırttı. Üzüldüm arkadaş için, ama benim ismim Berkant, "t" ile. Seninle muhabbeti de özledim.
Coq dostuma başlık için teşekkürler, nice eski dostu aynı anda görmüş olduk..
efendy-iso nerde? Smirnouf? GKN?
Sevgili kardeşim Gültekin,
o resim beni de şaşırttı. Üzüldüm arkadaş için, ama benim ismim Berkant, "t" ile. Seninle muhabbeti de özledim.
watercolours da deşifre olunca girmiyor pek
5x..watercolours bakınıp yazmıyorlar artık...ikiside hatun kişilermiş Ankarada öğrenciymiş efsaneye göre..
Renklisu ile yaptığımız düzeyli/düzeysiz tartışmaları bende özledim. Keşke deşifre olmasaydı.ale:
deşifre derken kimmiş....:silent:
Bayan olduğu ortaya çıktı, artık giriyor ama yazmıyor diyorlar, o yüzden dedim.
ben zaten yazı üslubundan erkek olmadıklarını anladım...çok naif yazarlardı...ayrıca ata sporumuz f1 üzerine yüksek lisans sahibiydiler...
Kim hatunmuş, renkli su mu ? :cyclopsan İnanmam :silent:
Bence de inanma, Olcan yalanladı, başkaları tersini söylüyor. İnanılacak bir hurafe değil yani.![]()
smirnouf gören varmı ? :silent:
Yapma yaaa! tühh bilsek kutlardık![]()
mck vardı siteye bayadır girmiyor ama bursada turlarken görüyorum .
şimdi albümü kurcalarken hatırladıklarım oldu
aargh tamer yok ortalarda en son evleniyordu bi dahada göremedim pek onu uzun zaman oldu
Prometheus
MCK
tugcetugce
pitman
motordelisi
abi onlar burda da sen nerdesin :s aradım ben senı sureklı mesgul numaramı değişti bilmiyorum valla![]()
kaybolma abi özlüyoruz yaaaa :rendeer:
abi dedikodular dönüyor busa diyorlar kanatlandırır diyorlar![]()