Kayıp Motorcular

Ola ki benden uzun süre haber alamssanız motorsuzum demektir , zaten öylede yaşamıyorum demektir.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Edy de yok ortalikta uzun suredir.
Boy'u merak eden arkadaslar için soyleyeyim, yaris haftalarinda ugruyor buralara.:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bir de patriote vardı, o da uğarmaz oldu :)

watercolours da deşifre olunca girmiyor pek

İnşallah herkes topic te görmek istediği ve merak ettiği arkadaşının yazısını görerek rahatlar.Allah hiç kimseyi korktuğu ile karşılaştımasın. Buradan da MT nin büyük ve birbirine bağlı bir aile olduğu, aile fertlerinin görmediği kardeşi için tedirgin olduğu anlaşılıyor. Onun için uzun süre ayrı kalan arkadaşlarımızın konulara katılmadığı için büyük bir sorumluluk altında olduğunu bilmesinin gerektiğini düşünüyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
patriote iyi sayilir, her sabah karsilasiyoruz.:p
Ellerini ayaklarini baglayip agzini bantladik.
O yuzden siteye giremiyor.:)

Bir uyemiz daha vardi.
Geçen yil Amerika'ya gidiyorum diye baslik açmisti.
Tugçe'miydi?
Gitti galiba, uzun zamandir yok ortalikta.

ben mondial 151 rs topiğinin kurucusu ve değerli paylaşımlarıyla gerçekten bizlere fazlasıyla yardımı bulunan
motorin üstadımızı merak ediyorum :)

Aslında ben de birilerini merak hatta bir kac kişiyi merak ediyorum... Saygıdeger. YÜREKCE ve Sevgili HUCEYİN nerdesiniz....

Bu arabelirtmeden gecemiycem.. Başlık guzel. Bu başlık uzun bir sure aktif kalacaga benzerr...

hızliimam diye bir üye vardı bayılıyordum başlıklarına hatta başlığı açar kaçar biz burda arkasına 100 lerce mesaj yazardık keşke gene gelsede biraz eğlensek :)

Edy(Erdem) ve Bambam(Hasan) da pek görünmüyorlar artık.
Gerçi Hasan son kazasından sonra bir süre ara verdi sanırım motosiklete ama, Erdem'den haberim yok.

Bu ayın 12 sinde ailemle beraber Boğaziçi Ekspresiyle Eskişehir'e gidip dün döndüm ve gitmeden 1 gün önce Eskişehir'li arkadaşımız motorhocasının ziyaret defterine mesaj attım.

Nisan ayından beri forumda yok gerçekten durumunu merak ediyorum inşaAllah kötü bir şey yoktur.

hasan abi felan wardı bi aralar nicki yanlış hatırlamıyorsam plur'du o nerelerde acaba ....

en son kaza yapmıştı kendisi 1 sene yarışamayacakmış araba alıcam diyodu kendisi.. iyi durumdaydı ama

Super Moderator
patriote iyi sayilir, her sabah karsilasiyoruz.:p
Ellerini ayaklarini baglayip agzini bantladik.
O yuzden siteye giremiyor.:)

Bir uyemiz daha vardi.
Geçen yil Amerika'ya gidiyorum diye baslik açmisti.
Tugçe'miydi?
Gitti galiba, uzun zamandir yok ortalikta.
Şu patriote'tan da bir kurtulamadık..:p

Tuğçe değil, cezerye'ydi, o ilk planda gidememişti, ama sonrasında ne yaptı bilinmez:p Telefonla, maille falan ulaşılamıyor...:silent:

ben mondial 151 rs topiğinin kurucusu ve değerli paylaşımlarıyla gerçekten bizlere fazlasıyla yardımı bulunan
motorin üstadımızı merak ediyorum :)
Hakikaten motorinn kaşla göz arasında kayboldu ve görünmedi bir daha, şimdi farkettim ki okumayı özlemişim...

hızliimam diye bir üye vardı bayılıyordum başlıklarına hatta başlığı açar kaçar biz burda arkasına 100 lerce mesaj yazardık keşke gene gelsede biraz eğlensek :)
En son ben "gördüm" sanırım onu...:cherry::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar