Gerçekten güzel bir başlık olmuş...yeni üye ve yeni motorcu sayılırım.
motoru nisanda aldımda, siteye sanırım kışın üye olmuştum.
benim için iki üye vardır hikayeleri birinin hüzün verici birinin neşeli...
birincisi murat toygardır,motor alıcam hayalimde de hep gs 500 var buraya üye olmuşum hemen gs 500 başlığına girmişim okuyorumda okuyorum...
gs 500 maanyağımya merak içindeyim ya hemen atlıyorum başlıyorum okumaya,murat toygar dikkatimi çekiyor hemen,yeni almış gs500 ünü sıfır kompleksle anlatıyor maceralarını sevgilisiyle gittiği gezide nasıl devirdiğini filan anlatıyor,ince espirili yaklaşımıyla anlatıyo motoruyla olan macerasını.birden bakıyorum devam eden sayfada vefat ettiğini haber veren mesaj görüyorum boğazıma bir yumru saplanıyor..kendimi kötü hissediyorum hayatımda hiç tanışmadığım bu güzel insan için.(Allah rahmet eylesin)
İkinci üye ise beni gece yarısı yazdıklarını okuduğumda kahkahalar atmama sebep olan dragstar nickli üye "nedir bu köpeklerden çektiğimiz " isimli başlığa girdiğimde beni gece gece yerlere yatıran bu ince zeka içeren espirili uslubuyla dragstara ve hikayesine hayran kalıyorum.
nerdesin be dragstar?altınları satıp motor alan dostum...motor sevginle bana ilham vermiştin o zaman...
Bu arada başlığı açan coq da Türkçeye verdiği önem ve yaptığı uyarılarla takdirimi kazanmış üyedir belirtiyim...(coq eminim bende bir sürü hata yapmışımdır ama hoş gör)

:cat: