Kayıp Motorcular

Ama kimi ile water hile yapıyorlardı... 5 turda 2 tur bindirilirmi yawww.... :pr::pr::pr::pr:

Formula 1 aracını Need For Speed oynar gibi kullanıp 5 turda 2 tur ye, sonra da "Hile yapıyorlar." diye iftira at. O yarışta pistten çok çimenlerde gittiğinizi hatırlatırım :)

Renklisu ile yaptığımız düzeyli/düzeysiz tartışmaları bende özledim. Keşke deşifre olmasaydı.:pale:

Bağlaç olan "de" ayrı yazılır. Sana hiç yakışıyor mu Bıyıklı? :p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Formula 1 aracını Need For Speed oynar gibi kullanıp 5 turda 2 tur ye, sonra da "Hile yapıyorlar." diye iftira at. O yarışta pistten çok çimenlerde gittiğinizi hatırlatırım :)

Yan yana kalksak bile senin araç farkı açıyordu.... :p:p:p Kesin bir eklenti bir yama vardı sizde...İtiraf edin hadi..... :p:p:p:p

Fürek te burda.... Hatta o söylemişti bana..Bunlarda bişeyler var diye....:queen::queen::queen::queen:

Ayrıcanam Motogp2 yi baya ilerlettim.... Varmısınız yarışa.... :queen::queen::queen:

Çünkü siz gazı kökleyerek kalkıyordunuz, NFS tarzı. F1 aracı hassastır, kibar davranmak gerekir. NFS stiline sahip adamlara 2 tur bindirmek için eklentiye ihtiyaç yoktur :p. Hatta şöyle söyleyeyim, F1 oyun camiasında bizden çok daha hızlı yarışçılar var. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hiç değişmemiş...
alala.gif

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 AM ----------

ben burdayım grçi soranımda yok:salut:

:mrgreen::mrgreen:

Ben hala buralardayım Bıyıklı, arada sırada oraya buraya mesaj serpiştiriyorum :) Bir ara tartışalım seninle yine :)

Asla musti, asla.

cezerye Boğaziçinden mezun oldu şu an Amerika'da...niye girmiyor sormadım...

Sevgi pandasına kucak dolusu selamlar... Ben de seni özledim Metehan'cım.

vay tohturların Rosa gallica'sı ben yokkene en babayiğit tavırları yaptığını yönetime rest çektiğin günleri okuadım mı sanırsın...:wiinkk::)

Hipokrat yaşasaydı senle gurur duyardı...:p

motorhocası yok ortaliklarda tum topiclere ilk mesaji o yaziyordu

eskişehirli kardeşim birden yokoldu...cgl125 aldı tebrikettik bi daha göremedim...

Ayrıca water ın bayan olduğunu sağır sultan bile biliyor..... :queen::queen::queen: Bir zamanlar ne formula1 oynamıştık hamachi den..... :queen::queen::queen:

Kimi
mete
water
ben

Ama kimi ile water hile yapıyorlardı... 5 turda 2 tur bindirilirmi yawww.... :pr::pr::pr::pr:

güzel günler...:cat:bana denilenyamalı bohça modifiyeli aracları vardı...ben alpi tokatlardım kütükson fırat da beni...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 PM ----------

mete uslu uslu otur yazmıyorsam okumuyor degilim aklını başına devşir kaşınma
sonuçlarını biliyorsun :queen::queen:

bilmemmiii...bu sefer 10 yıl ban yerim...:salut:

Halis abi emiri de keser demiri de...:cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
mete neden herkese tek tek cevap veriyon senin hapi börtdey başlığınmı bu başlık :cherry:

mete neden herkese tek tek cevap veriyon senin hapi börtdey başlığınmı bu başlık :cherry:

Bu ismi geçen kişilerin çoğuyla bişeyler yaşadım...:)sen uzaklardasın sanaldan lak lak ettin...Mt veritabanını bana sor...

Hatırla sevgili Antalya tayfasının bile fotolardan tahlillerini yapardım..:p

Beni yaşarken gören tanıyan şanslı kişilerdensin paşam netekim...:)

sen ruslarla gününü gün ederken ben siteye adadım kendiimi...:mrgreen:

http://img100.imageshack.us/i/img0051yx2.jpg/#q=foto tahlil mete_han

Son düzenleme:
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Rus değildir onlar muhtemelen İngilizler ayrıca adaşım gününü gün gecelerini gece ediyor sadece delmek için, şahidim acayip çalışıyor. :)

Renklisu her zaman.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beni soran hiç olmamış..Bende burdayım..

Rus değildir onlar muhtemelen İngilizler ayrıca adaşım gününü gün gecelerini gece ediyor sadece delmek için, şahidim acayip çalışıyor. :)

Renklisu her zaman.. :cat:

bana kendi dedi...Hep ruslara çalışırmış...ödemeyi nakit yapmazlarmış...:p

Beni soran hiç olmamış..Bende burdayım..

vayy ozaktaşı abim...

benim gibi polemiğe girmezsen...topikleri arızaya...kişileride fişekleyip rokete bağlamazsan kimse seni hatırlamaz...:queen:

ben MT yi değil MT beni çeksin ambiansı...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar