kawasaki zzr 250

o kadar vergi alınırsa daha bakıp bakıp çok iç geçireceğimiz kesin.keşke dışarıdaki modeller türkiyeye de gelse.ağzımın suyu aktı valla.abd de 3000 ise yaklaşık 4500ytl yapıyor.cbr den ucuz hyo 250 den uuz.hatta çin cruiser lardan bile ucuz:pr:

bu arada kanuni tasarımda bundan mı esnlenmiş ne:p

o kadar vergi alınırsa daha bakıp bakıp çok iç geçireceğimiz kesin.keşke dışarıdaki modeller türkiyeye de gelse.ağzımın suyu aktı valla.abd de 3000 ise yaklaşık 4500ytl yapıyor.cbr den ucuz hyo 250 den uuz.hatta çin cruiser lardan bile ucuz:pr:

hangi modelinde esinlenmiş yok yaa onlar esinlenedursunlar :p :p çabalsınlar ama olmuyo ne yapsalar zzr250 lokum gibi valla

racerdan etkilenmiş gibi geldi bana.kawa nın kalitesi tartışılmaz zaten.hemfikiriz:mrgreen: ahh birde kawasaki ve suzukinin servisleri yaygın olsaa keşke

1998 Model bir tanesini görmüştüm Mecidiyeköy'de, 45.000km'deydi, sahibi birşeyleri tamir etmeye uğraşıyordu. Muhabbete girdik, 5000 ver al dedi, her zamanki gibi üzerimde nakit yoktu :p

sekli hos ve kalite bi makinadir.
keske param olsada sunlardan birkac cift alsam :)

Moderatör
Usta bulursun da parça yutrt dışından geliyo....Eğer sorun yaşamassan güzel motor....

Bazi ustalar vardir.. O bazi ustalarin tavan aralari vardir.. 1965 Jawa parcasini bile saklarlar yillarca bigun lazim olur diye.. O tur bir ustadan bahsettim alp :) Oyle bi kac usta bilirim tavan arasindaki malzemelerle en az 5-6 nostalji motoru toplayabilecek :)

Ben fiyatını merak etmiştim. Sıfırı şu an olsa 10 bin ytl civarında oluyordu.
ER5 e yakın bir fiyatı varmış en son geldiğinde.

3000 dolar olan ülkede zaten her motor ucuzdur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar