Gençler Asıl bomba Kawa ZL250 Naked 11.100 lira
.
Tamam bu sene Kawasakı çok konuşulacak ama grenajlı modeller benim çevremde kimsenin umrunda değil beyler hiç kusura bakmayın...25 yaş üstü kişilerin nınja 250 sl veya 250 lik bir grenajlı yavru ss e bineceklerini sanmam...
bizim gözbebeğimiz naked z250 sl...hemde bu fiyata...:cat:
4,200.00 EUR = 11,105.44 TRY şu anki kura göre rakam bu...fuar zamanı bir savaş çıkarda euro 5 lira olmazsa ki bizim işler hep ters gider olabilir bu fiyata Kawa ve naked hayallerimde bile yoktu...şaştım kaldım yani...biri bana çimdik atsın...Z Motoya bir haller oluyor haydi hayırlısı...
ama tabi piyasayı siz heyecanlı gençler belirlediğiniz için...:cherry:
bütün birikmiş paralarınızı eski motorunuzu satıp babanızı da kafalayıp onu almaya odakladığınız için 250 ve 300 lik ninja hayalleriyle MT coşuyor...
hiçde bilem öyle değil...
asıl biz gizli sessiz asıl çoğunluk küçük cc naked de huzur arayan...parası çok kıymetli..benzine vergiye onca para vermeyi reddeden büyük cc de umduğunu bulamayan ama altındaki motor da dikkat çeksin isteyen..otobanda 120-130 sabit hızlarla mutlu 30-35 hatta 40 lık abileriniz pusuda bu nakedi bekliyoruz...
ve 2015 sonunda göreceksiniz ki satış adetleri babında naked 250 geleni gideni Hondayı Yamahayı grenajlı Ninja 250 yi silmiş süpürmüş tokatlamış olacak...:cherry:
ama benim korkumda Z Motonun bir çakallık yapıp bize 4200 euro deyip fuarda öyle tanıtıp sonra bayilere dağıtımda ufak bir zam yaptık deyip 4500 euroya çıkarması...ha yapar mı yapar...Z Motoya güvenilmez hiç bir konuda...hatta şimdi bu makinaları ithal etmeye başlamıştır...şu an gemilerde konteynerlerin içinde yavaştan geliyordur ama parça marça yaza doğru gelir..her zamanki hikayeler...yeni modeli gelmesi piyasada oturması herşeyi sıkıntılı bir süreç ve olay yani...
neyse biz fazla hız ve güç istemeyen ...cbf ybr ve bilumum commuterlerden bıkmış abileriniz de heyecanla pusuda Kawasakıyı bekliyoruz...fazla çaktırmıyoruz sadece...
benim tek derdim ergonomi...eğer depo göbeğe baskı yapmazsa aldım gitti...yani öne yığılıyoruz ya rahat rahat cbflere alıştım eğer oturuş da sorun olursa tabi yapacak bir şey yok almayız dünyanın sonu değil...
ama Z Motonun bir pislik yapmasından tırsıyorum...siparişler çok olunca elde yok diyecekler...az getirecekler...
sonra 2.partide zammı çakacaklar..ilk alanlar şanslı sayılacak vesaire böyle çakallıklar yapar bu firmaların hiç birine güvenmiyorum...
biz Türk motorseverler uzun zamandır böyle heyecanlı değildik..ya fiyat kazığına ya vergi benzin kazığına alıştığımız için bu kadar sevinmemiz hayra alamet değil sanki...bunların(Yamaha Honda Suzukı Kawasakı Tr) bizi güldürmemeye yemini var bence...
ama bakalım bu sene hepimiz için keyifli bir sene olacak inşallah...
Umudumuz Şaban gibi Umudumuz Z-Moto diyorum...
R25 ciler sevinmesin 16 binden aşağı satmaz o makinayı Yamaha TR...kişisel tahminim...