Hocam hangi bayi ile yaptın pazarlığı9150 eur kardeşim. 150 ye pazarlık yaptım inmediler ben de almadım kurun düşmesini bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
toplama motosiklet satıyorlar. sanki mutahit parayı almış da binayı bitirmeden kaçmış gibi. yok sis farı şu fiyat yok çanta bu fiyat... araba olsa 2bin farkı sıkıyorsun sunroofdan xenon vs ye kadar alayı değişiyor. bu ne amk çantası farı derken 11-12bin eur u bulacak. (e git sen de araba al diyen olursa fena söverim peşin peşin diyim :mrgreen![]()
Hocam kaskolar sadece kapalı garajdan çalınırsa ödüyormuş. Varmı böyle birşey?
@akerimoglu sadece montaş demiri orjinal alma imkanı varmı peki?
merhaba bende aranıza istanbuldan yeni katıldım versy gerçekten müthiş bir motormuş resim nasıl yukleniyor bilemedim o yuzden yukleyemedim
günaydın ve merhaba
ben peşin 26.000 tl ye Sofuoğlu motorla anlaştım. Makine henüz gelmedi birsey sormak isterim bu motorlar japonyadamı üretiliyor
merhaba bende aranıza istanbuldan yeni katıldım versy gerçekten müthiş bir motormuş resim nasıl yukleniyor bilemedim o yuzden yukleyemedim
Beyler aldığınız fiyatları paylassaniz foto kadar makbule geçer. Tüm arkadaşların yeni motorları hayırlı olsun.
Teşekkürler eksik olmayın biraz mübalağ ettim
Yalnız sizin motorunuza düşündüğünüz sis farı bana çok ama çok pahalı geldi bunun yerine farklı alternatifleri değerlendirirseniz çok daha güzel olur mesela mstech sis farları oldukça güzel ömürlük cihazlar veya givinin sis farları hiç olmadı piyasada satılan 3 power led li 50TL alınabilen sis farları bile oldukça güzel iş görüyo