1.83, ön cam en üst seviyede olmasına rağmen rüzgar direk kaska vuruyor.
Selamlar Arkadaşlar, Kawasaki Versys 650 için Aksesuar Fiyat Listesini Yayınlıyorum:
# Orijinal Yan çanta takımı (herşeyi içinde) = 2200 TL
# Orijinal Topcase (Çanta takma aparatı, Renk kapağı, Sırt desteği) = 1770 TL
# Orijinal Elcik Koruma = 395 TL
# Orijinal Motor Koruma Takozu = 610 TL
# Orijinal Led Sis Farı = 1350 TL
# Orijinal Led Vites Göstergesi = 385 TL
# Orijinal Çakmaklık = 315 TL
# Orijinal Tank Pad =120 TL
herkese merhabalar,
yeni versys lerini alan arkadaşlara hayırlı olsun, tüm arkadaşlara da kazasız sürüşler dilerim.
öyle binlerce km deneyimim yok ancak,2000km civarında bir deneyimim var ve şu an virajalarda yatma korkumu yenme aşamasındayım diyebilirim.tam anlamıyla yavaşlamadan (durma hızından bahsetmiyorum) viraja girmiyorum ancak sürüşüm tam anlamıyla akıcı bir hal almıyor doğal olarak. şu ana kadar naked tarzı yere daha yakın motosikletler kullandım, öyle çok yüksek süratler yapmış ya da tam anlamıyla yatarak viraj almış değilim.
ancak 1,98cm olan boyumdan dolayı hem görüntü olarak hem de sürüş konforu olarak nakedlar küçük kalıyor.
fuarda Kawasaki Versys i yakından inceleme şansım oldu, oturuş pozisyonu ve ebat olarak bana oldukça uygun geldi.
kullanım amacımda şehir içinde işe gidip gelmek, hafta sonu istanbul içi ve ağva gibi yerlere gitmek, kendimi tam anlamıyla geliştirdikten sonra da uzun yol yapmak olacak. asfalt dışına çıkmayı düşünmüyorum.
yurtiçi ve yurtdışı forumlarda da tam ihtiyaçlarıma ve boyuma uygun bir motosiklet olduğunu netleştirdim.
ancak aklımdaki sorular şunlar, yardımcı olursanız sevinirim:
özellikle virajlarda; ağırlık merkezinin naked lara göre daha yüksek olması, benim tecrübemde birisi için avantaj mı dezavantaj mı?
çok kolay tekere gelen bir motosiklet olduğundan bahsediliyor? hatta 6-7 bin devir aralığında tekere geldiğini yazanlar bile var. vites göstergesi olmadığı için olası hatalı bir vites küçültmede hemen tekere gelir mi? yoksa tek tekerle hiç ilgisi alakası olan biri değilim
bu sorum üstteki ile çelişebilir ancak gaz tepkilerinin çok güzel olduğu ve gaz kontrolünün kolay olduğu belirtilmiş?
bunlar haricinde genel yorumlarınız nelerdir?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
İlk kontağı çevirmeden kıtmızı ışık ve yağ ışareti yanıyor çalıştırınca gidiyor bu normal mi ?İlk yağ değişimini yaptım, 2 litre koydum ama kırmızı ışık ve yağ işareti yanıp duruyor beyler.
Kaç litre yağ alıyor versys, acil yazar mısınız? 2.3 litre galiba? tam kaç litre aldığını nereden öğreneibliriz?
teşekkürler,
İlk kontağı çevirmeden kıtmızı ışık ve yağ ışareti yanıyor çalıştırınca gidiyor bu normal mi ?
Sizin tecrübenize göre alet tekere gelir, fakat kendinize güveniniz varsa sorun olmaz. Motosiklet kullanmak aslında herşeyden önce sağ elciği kontrol altında tutabilmek manasına geliyor. Zamanla, tedirgin olmadan, kendinize güvenerek, rahat kullanımla aşılacak şeyler.tskler pnongrata,
seyrettım o videoyu, zaten ondan sonra incelemeye basladım, ama youtube a versys wheelie yazıp da bi kac wheelie seyredince, bu alet mi bu kadar kolay tekere geliyo yoksa kullananlar mı süper tekerci anlamadım
onun haricinde seyrettiğim videolar ise gayet sakin tam benlikmiş gibi duruyor.
İlk yağ değişimini yaptım, 2 litre koydum ama kırmızı ışık ve yağ işareti yanıp duruyor beyler.
Kaç litre yağ alıyor versys, acil yazar mısınız? 2.3 litre galiba? tam kaç litre aldığını nereden öğreneibliriz?
teşekkürler,