Teşekkür ederim.
Buyrun birkaç resim ekleyeyim o halde.
Not: Siyah olan motor benim değil, orada tanıştığım muhterem bir arkadaşın. Benimki beyaz olan.
Yorum yapmasam gerçekten iyi olur. Önceki motorum R1200 GS

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
Bilgi olması açısından, boyum 1,83. Görüldüğü üzere ayaktayken dizlerim bayağı bi kırılıyor.
Üzerine ilk bindiğimde oyuncak gibi geldi. İlk sürdüğüm esnada ayaklarımı peglere koyduğumda ise dizlerimin epeyce bi yüksekte olduğunu anladım. Açıkçası BANA GÖRE epey ufak kaldı diyebilirim. Lakin ben memnunum, nihayetinde Versys alma nedenim boyutlarından dolayı şehir içinde pratiklik kazanmaktı. İki önceki motorum Yamaha TDM 900' dü. 900cc' de dünyanın en ince motoru bu diye biliyorum. Sornasında GS alınca şehiriçindeki tüm kıvraklığımı kaybettim (motorun ağırlığından değil, silindir genişliğinden ötürü 96 cm). 1000cc ve üzeri segmentte de ince motor yok. Mecburen CC küçültmek zorunda kaldım. Dolayısıyla 600-700cc bandında alınacak motorların başında DL650 ve Versys geliyor. DL650 daha önce kullandığım motor, versys ise çok kısa tecrübe ettiğim bir motordu. 2015 modelinde tipi çok güzel olmuş, EURO kuru da düşünce bana başka seçenek kalmadı ve VERSYS aldım.
Bu yazıyı da belki benim gibi düşünen olur diye paylaşıyorum. Yoksa R1200 GS ile Versys kıyaslama şeklinde dikkate alınmasın. İki motorun segmentleri de fiyatları da apayrı nihayetinde...
Fakat DL650, TDM900, Versys kıyaslaması arzu eden olursa kısaca anlatabilirim.