- Konu Yazar
Ninja 500 398.000 TL fiyatla satışa çıktı şahsen bugün 340 bine çinli emsallerini almaktansa gözü kapalı bunu alırım siz ne düşünüyorsunuz
Ah gençlik diyorum kendi kendime...
Şimdiki gençlerin çoğunda birbirlerine kahve ısmarlayacak durumu bile olmayabiliyor, bırakın Z500 modelini yüzüne bakılmayacak modeller bile hayal ediliyor.
Çok yakışıklı motor ama sıfır motor alma isteği ya da A2 mecburiyeti olmasa bu paraya 2. el ne motorlar var.
lan 60 daha ver 790 duke var, bunun içinden geçer; başka markalarda da gene olabilir muadil motorlar benzer fiyat skalasında.
hem ne biçim maşa o? o ön frenin hali ne? o ön süspansiyon?
beğenmediğiniz çinlilerde bundan 2-3 gömlek üstün donanım var.
lan 60 daha ver 790 duke var, bunun içinden geçer; başka markalarda da gene olabilir muadil motorlar benzer fiyat skalasında.
hem ne biçim maşa o? o ön frenin hali ne? o ön süspansiyon?
beğenmediğiniz çinlilerde bundan 2-3 gömlek üstün donanım var.
Ben hangi motosiklete baksam gözüme çok güzel görünüyor. Bu SS mi şimdi mesela. Onu bile anlayamadım. Maşada ne var? ön fren,süspansiyonun nesi kötü vallahi bilemedim. Br zahmet açıklasanız ben de beğenme kültürü edinsem biraz ..
Ben hangi motosiklete baksam gözüme çok güzel görünüyor. Bu SS mi şimdi mesela. Onu bile anlayamadım. Maşada ne var? ön fren,süspansiyonun nesi kötü vallahi bilemedim. Br zahmet açıklasanız ben de beğenme kültürü edinsem biraz ..