Kawasaki Ninja 500 fiyat duyuruldu

yukseksinif.png

Ninja 500 398.000 TL fiyatla satışa çıktı şahsen bugün 340 bine çinli emsallerini almaktansa gözü kapalı bunu alırım siz ne düşünüyorsunuz

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çok yakışıklı motor ama sıfır motor alma isteği ya da A2 mecburiyeti olmasa bu paraya 2. el ne motorlar var.

reo

Kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim.
Hele Z500 167kg ağırlık, 6bin devirde max tork ve en önemlisi 355bin TL fiyatla çok tatlı bir motor olmuş.
Ah gençlik diyorum kendi kendime...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Malumu deliyor mu delmiyor mu ona bakalım.. Bırakın tork degerini, teknik veriyi ..

Motosikleti
DUKE 250
ninja ve z500 modelleri gerçekten çok fiyattan çıkarttılar,
a2 için gerçekten bulunmaz nimet.

Şimdiki gençlerin çoğunda birbirlerine kahve ısmarlayacak durumu bile olmayabiliyor, bırakın Z500 modelini yüzüne bakılmayacak modeller bile hayal ediliyor.

Ah ah gençlerin genel olarak durumu çok kötü.

Git herhangi bir cafe de, mekanda gençlere bak masada sadece bir içecek yanında hiç bir şey yok öylece oturuyorlar.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Yani, ZE500 veya 500SE Duke 390 yerine tercih edilir.
Eleminator ve Eleminator SE arasında fiyat farkına değecek ne var ? Teknik özellikleri birebir aynı, 1 kilo ağırlık dışında.

motosiklete giriş gücünün artık 500 bin liraya kafa atması hiç hoş değil.400 bin ver 45 hp güç al oldu başka? şahsen tercih etmem bu değil buna benzerleride tercih etmem.250 cc den sonra buraya atlamak büyük saçmalık çünkü 250cc ler bile 40hp leri yoklamaya başladı.tork avantajı dışında hiç bir anlam ifade etmiyor o kadar para vermene rağmen.donanım falan dicem onlarda vasat facia ötesi.bu grupta duke 390 nın donanımı dehşet derecede güzel ama oda tek silindirli işte.ehliyet yetiyorsa 400k değil 430 440 verince 80 90 hp motorlar var.en basitinden dün gördüm 420 bin liraya 500kmde suzuki gsx8s 2023 model satıyorlar.dünkü cf moto zammını görünce evet kelepir kalıyor bu motor ama elzem değil yani.kaldıki şahsen ninja400 alırdım hiç bir fark yok çünkü 350k falan sanırım oda.asıl 400lük kawasaki serileri şu an acaip çekici fiyatlarda varsa arayan direk 400lükler için pazarlık yapsın fiyat alsın

lan 60 daha ver 790 duke var, bunun içinden geçer; başka markalarda da gene olabilir muadil motorlar benzer fiyat skalasında.

hem ne biçim maşa o? o ön frenin hali ne? o ön süspansiyon?

beğenmediğiniz çinlilerde bundan 2-3 gömlek üstün donanım var.

Çok yakışıklı motor ama sıfır motor alma isteği ya da A2 mecburiyeti olmasa bu paraya 2. el ne motorlar var.

Haklısınız hocam ama bu 400 500cc piyasası bu sene fazla karıştı uzun süre sonra r25 mt25 serileri ilk tercihler olmayabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

lan 60 daha ver 790 duke var, bunun içinden geçer; başka markalarda da gene olabilir muadil motorlar benzer fiyat skalasında.

Benim tercihlerimde a ehliyeti sınıfı bir motor olurdu hocam ama çinlileri beğenmemek için çok fazla sebebimiz var maalesef

Bu arkadaştan 60bin TL ve 40bin TL daha ucuza, her kategoride kendisinden performanslı motorlar var.
Bu durumda benim nazarımda pek bir albenisi olmuyor açıkçası.

Boktan falan diyecek halim yok da, daha iyisi daha ucuza varken bir anlamı yok sadece.

Ben hangi motosiklete baksam gözüme çok güzel görünüyor. Bu SS mi şimdi mesela. Onu bile anlayamadım. Maşada ne var? ön fren,süspansiyonun nesi kötü vallahi bilemedim. Br zahmet açıklasanız ben de beğenme kültürü edinsem biraz ..

Ben hangi motosiklete baksam gözüme çok güzel görünüyor. Bu SS mi şimdi mesela. Onu bile anlayamadım. Maşada ne var? ön fren,süspansiyonun nesi kötü vallahi bilemedim. Br zahmet açıklasanız ben de beğenme kültürü edinsem biraz ..

Scooter kullananlar niye boyle:)

Motorcularin cogu sadece motor surmeyi degil, ayni zamanda test tamir zart zurt bi dunya video izlemeyi seviyor.

zincir yaglamak icin eline fircayi aliyorsun, sonra zinciri geriyorsun, sonra yagini suyunu hidroligini degistiriyorsun.

Yeni bir model mi cikti hemen netteki butun incelemeleri izliyorsun. kullanici yorunlarini okuyorsun.

Yani iste tum bunlari keyif aldigin icin hobi olarak yaparken, birseyler ogreniyosun

maşa düz inşaat demiri. estetik yok daha da önemlisi düz çubuk şeklinde olduğundan motosiklet yatış açısı arttıkça esneme yapar, yol tutuşu ve geri bildirimi olumsuz etkiler.

aksiyal fren kaliperi freni sıktıkça sağa/sola esner, frenleme potansiyeli radyal kaliperden daha düşük.

ön süspansiyonlar düş maşa, maliyeti düşük, ters maşa kadar hızlı tepki vermez; atik bir sürüşe gelmez. yüksek performanslı motorlara boşuna ters maşa takmıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar