KAWAsaki ninja 250r yeni motorum :)

KAWAsaki ninja 250rin iyi bir satış fiyatı var açıkcası 250cc için yüksek.11 milyarı bu aletemi bağladın şimdi? :) Hayırlı uğurlu olsun.:cat:

Ninja 250R hakkında yeni açılmış tam 4 sayfalık bir topik görünce ben de bu model hakkında daha çok kullanıcı bilgisi göreceğim diye sevinmiştim. Meğer hepsi hayırlı olsun mesajlarıymış.:salut:
Neyse, her işte bir hayır vardır.:) Umarım ilerleyen günlerde motorun performansı, benzin sarfiyatı, yedek parça durumu vb. hakkında bizleri aydınlatırsın. Bu konularda forumda henüz çok az bilgi var da.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
çok yakışmış kardeşim iyi günlerde kullan inş.

Hayırlı ugurlu olsun.
Allah kaza bela vermesin. Güzel bir tercih yapmışsın.
Kaskın 'da çok güzel (Marushin) :)

saolasın arkadaşım,kask güzel konforlu :)

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
çok yakışmış kardeşim iyi günlerde kullan inş.

teşekkür ederim....

Ninja 250R hakkında yeni açılmış tam 4 sayfalık bir topik görünce ben de bu model hakkında daha çok kullanıcı bilgisi göreceğim diye sevinmiştim. Meğer hepsi hayırlı olsun mesajlarıymış.:salut:
Neyse, her işte bir hayır vardır.:) Umarım ilerleyen günlerde motorun performansı, benzin sarfiyatı, yedek parça durumu vb. hakkında bizleri aydınlatırsın. Bu konularda forumda henüz çok az bilgi var da.

şu anda rodajda oldugum için 4000 deviri geçmiyorum,şehir içinde çok rahat+oturuş pozisyonu... eve geldiğim zaman hiç bir yerimde ağrı olmuyor şu anda bu kadar aktarabilirm :) he bir de 95 oktan aldım ilkbaşta 17lt benzinle sanırım 350km felan gitti..saolasın bu arada

Güzel başlangıç......:cat: Hayırlı olsun kardeş...Siteyede yeni üyesin hoşgeldin.....

teşekkür ederim..hoşbulduk bu arada:cat:

çok yakışıklı motor hayırlı olsn güle güle kullan
evet yakışıklı motor görüntüsü 10 numara:cat::cat: :)

Güzel motor. Araba yerine bunu mu alsam acaba :)

cubuf da güzel bea :) tam bi başlangıç motoru(benim ki gibi )

Son düzenleme:
Güzel ona lafım yok . Satmayacağım zaten bunu. Bir sonraki motorum olabilir ama. Ayrıca gördüğüm kadarıyla kalıplıymış.

motoru aldıgım ilk günlerde oldu :( 10 km/h hızla giderken sağa yattı ufak 1 2 çizik wr:( acemilik işte mıcırlarda(oturmamış mıcır) ön fren asıldım biraz ön teker kaydı yattı makina :) ama şükrediyom maddi hasar olmadığına :) motor tecrübem olmadıgı için oldu işte :)

Bu arada arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim....saygılar

geçmiş olsun olur arada öle şeyler.

nazarlık olsun :cat:

Hayırlı olsun.Aslında banada bole bir alet lazım ama genellikle yakın mesafe kullandığım için motora hakaret etmiyelim

Kıyaslasınlar evet bencede:):p

sanırım yakıtıda 17lt ye 350km gidiyor demişsiniz km de 130kuruşa denk geliyor çok iyi bir rakam bence.Gerçi 4bin deviri geçmiyorsunuz geçince rahat 150kuruş yakar herhalde:wiinkk: 150-160-170 kuruşlar:) performasa göre.:bounce:

ilk 400 kmde ara sıra dur kalk yaptım daha önce motor deneyimim hiç olmadığı için :) ve de çanakkalede trafik çok fazla oluyo orda da dur kalk yapıyosun :) herhalde ondan da çok yakıyor benzin duyduğum kadari ile ...rodajı tamamlayım bakıcam bakalım yüksek devirlerde ne kadar yakıyor :cat:

Hayırlı olsun,kazasız sürüşler

teşekkür ederim arkadaşım..iyi günler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar